Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa a oferit detalii despre accidentarea lui Denis Alibec: "Sper din suflet să nu fie ceva grav, a ieşit plângând"

VIDEO | Dan Alexa a oferit detalii despre accidentarea lui Denis Alibec: "Sper din suflet să nu fie ceva grav, a ieşit plângând"

Superliga

Comentarii

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, s-a accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi a părăsit terenul în lacrimi.

La final, tehnicianul echipei giurgiuvene a oferit detalii despre accidentarea lui Alibec, care a acuzat dureri la genunchi. În minutul 57, Denis Alibec a fost faultat de fostul său coechipier de la FCSB, Marian Pleaşcă. Alibec, care a fost faultat de la spate şi a acuzat dureri la genunchiul piciorului stâng, nu a mai putut continua şi a fost înlocuit de francezul Oumare Tounkara.

Nu este prima oară când Alibec are probleme la genunchi, de-a lungul carierei, el izbucnind în lacrimi în momentul schimbării.

"Alibec e un jucător exponenţial. Sper din suflet să nu fie ceva grav, a ieşit plângând. Ar fi o mare pierdere pentru noi şi mai mult sunt supărat pentru accidentarea lui. A avut dureri mari", a declarat Dan Alexa.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Astra Giurgiu, în etapa a cincea a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Buş, în minutul 56.

"Au fost două reprize diametral opuse, prima repriză a aparţinut Gazului, a doua repriză ne-a aparţinut. Am luat gol în momentul când ne dominam adversarul şi dintr-un offside ne-au surprins pe contraatac", a mai spus Alexa.

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare