Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa îi răspunde lui Gigi Becali: ”Aveam o părere foarte bună despre el, dar a greşi”. Ce l-a deranjat

VIDEO | Dan Alexa îi răspunde lui Gigi Becali: ”Aveam o părere foarte bună despre el, dar a greşi”. Ce l-a deranjat

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a ţinut să-şi exprime nemuţumirea faţă de afirmaţiile făcute de Gigi Becali după episodul în care antrenorul Astrei a fost pălmuit de Anamaria Prodan. Atunci, patronul FCSB a declarat că ar fi tuns-o pe Anamaria Prodan dacă ar fi fost în locul lui Alexa.

Dan Alexa a reuşit prima victorie din acest sezon, 2-1 cu FC Voluntari şi acum se pregăteşte de meciul cu FCSB. Antrenorul Astrei speră la un rezultat bun, dar a ţinut să se declare nemulţumit şi de afirmaţiile făcute de Gigi Becali, după celebrul episod în care a fost lovit de Anamaria Prodan.

”(Despre meciul cu FCSB) Eu aveam o părere foarte bună despre Gigi Becali, dar a greşit. A greşit pentru judecata lui, mă aşteptam mult mai mult de la el pentru că este un om cu frica lui Dumnezeu, dar să fie sănătos. Toată viaţa mea, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, un meci cu Steaua te motivează foarte mult. 16 15 Şi sper să arătăm bine şi să obţinem maxim. E un dezavantaj pentru noi pentru că au ritm de joc, au ajuns repede la ritmul ăsta, e început de campionat şi e clar avantaj Steaua”, a declarat Dan Alexa.

Despre victoria cu FC Voluntari, Alexa spune că, pe lângă rezultat, l-a mulţumit şi felul în care a jucat echipa:

”Am făcut un joc consistent pe lângă victorie. Am mai ratat şanse importante. Am arătat bine din toate punctele de vedere. Sunt foarte mulţi jucători noi care trebuie integraţi, trebuie să se acomodeze. Suferim la omogenitate. E o victorie importantă că aveam mare nevoie ca şi moral. Jucăm cu Steaua în 10 zile şi eu cred că este un meci important pentru noi.

Alibec s-a antrenat foarte bine, îşi doreşte foarte mult să evolueze bine. Atunci când nu o face e supărat şi irascibil, dar e un jucător excepţional pentru campionatul românesc. Are execuţie, este jucătorul care în orice moment poate să îţi facă diferenţa. Mă bucur că a înscris pentru că avea nevoie. Şi el era supărat pentru ultimele două jocuri.

(Dacă ar pleca Alibec) Cu siguranţă ar fi o pierdere mare, dar dacă va fi bine pentru club şi pentru el, pentru că mie, sincer, Alibec la ce talent are şi la cât de mult fotbal ştie, merită să plece undeva în străinătate. Dar doar dacă oferta este bună şi pentru club.

(Despre demisia lui) Am vorbit cu domnul Nicolae, m-a chemat dânsul a doua zi, îi mulţumesc pentru susţinere, era un moment greu pentru mine pentru că aşteptam jucători să vină. A fost o greşeală, dar bine că am rămas şi am obţinut azi 3 puncte importante”,
a mai spus Alexa.

 

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare