Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa, incomodat de o întrebare despre episodul cu Anamaria Prodan: ”Nu, vă rog...”

VIDEO | Dan Alexa, incomodat de o întrebare despre episodul cu Anamaria Prodan: ”Nu, vă rog...”

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a mărturisit că patronul clubului l-a convins să revină asupra deciziei de a-şi da demisia.

"Am avut o discuţie cu domnul Niculae, m-a chemat dânsul a doua zi la el, am stabilit nişte lucruri. Cred că lucrurile în momentul ăsta sunt normale, ne dorim foarte mult să reuşim să intrăm repede în lupta pentru play-off. Aşteptăm jucătorii să vină. Au venit săptămâna asta doi jucători care cred eu că vor fi foarte importanţi pentru noi. Uşor, uşor se reglează lucrurile şi trebuie să facem absolut totul pentru a crea repede o echipă competivă", a declarat Dan Alexa.

Alexa recunoaşte că meseria de antrenor l-a îmbătrânit, dar spune că nu are regrete.

"Sincer, da. E mult mai dificilă decât cea de jucător. Dar fac ceea ce mi-am dorit cel mai mult şi cred că asta este cel mai important. Iubesc meseria asta şi nu regret nicio secundă dacă are repercusiuni asupra sănătăţii", a mai spus Alexa.

Întrebat care a fost cel mai mare hop al carierei, Dan Alexa s-a simţit incomod, gândindu-se cel mai probabil la momentul de la finalul partidei cu FC Botoşani, atunci când a fost lovit în public de impresarul Anamaria Prodan.

"Hop? (n.r. - pauză lungă). (n.r. - S-a întâmplat recent?) Nu, vă rog, e un subiect închis, nu comentez. (Iar profesional?)  Cel mai greu... Am avut la Chiajna un moment foarte greu, am avut Călăraşi anul trecut, am avut promovările cu Rapidul, iarăşi o perioadă foarte grea, pentru că era o perioadă grea pentru club, ceea ce se întâmpla acolo. Am avut multe momente grele. Cred că m-au ajutat foarte mult.

Un sfat, dacă pot să-l dau tuturor antrenorilor, cel mai important este să mergi înainte cu şi mai mare încredere", a încheiat Alexa.

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare