Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa lămureşte situaţia lui Tamaş după ce fundaşul a marcat la debut pentru Astra: "Sper să se rezolve cât mai repede"

VIDEO | Dan Alexa lămureşte situaţia lui Tamaş după ce fundaşul a marcat la debut pentru Astra: "Sper să se rezolve cât mai repede"

Astra Giurgiu

Comentarii

Hapoel Haifa s-a despărţit de Gabriel Tamaş şi clubul israelian i-a permis fundaşului central să se antreneze cu Astra Giurgiu, urmând să semneze în curând. Dan Alexa a lămurit situaţia lui Tamaş, care a marcat la debut pentru noua echipă.

Gabi Tamaş a început ca titular meciul amical pe care Astra l-a jucat împotriva celor de la Pucioasa, din liga a treia, şi a reuşit să şi înscrie. Mai multe detalii, AICI. La finalul partidei, Dan Alexa a vorbit despre situaţia lui Tamaş: "Un jucător excepţional şi sperăm să se rezolve situaţia lui cât mai repede pentru că e un jucător în care îmi pun mari speranţe. Îmi pare rău de Gabi că are vârsta lui, dar poate să mai joace încă mulţi ani, este un jucător care are foarte mari calităţi native şi e păcat că are vârsta care o are. Cu siguranţă este unul din cei mai buni fundaşi centrali români, acum are şi o vârstă, cred că îi va fi greu să mai joace la echipa naţională".

Următoarea partidă din Liga 1 pentru Astra Giurgiu este împotriva celor de la FCSB, iar Tamaş ar putea fi asul din mâneca lui Dan Alexa: "Este un jucător în care îmi pun speranţe. Sper să se rezolve cât mai repede, iar dacă totul va fi ok este o variantă de a juca titular".

Fundaşul central a mai evoluat în România la FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo, CFR Cluj şi FCSB. 

Afla mai multe despre: gabriel tamasdan alexaastra 

viewscnt
Articole similare