Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa laudă prestaţia lui Sebastian Colţescu: "M-am uitat şi eu pe reluări. Un arbitraj foarte bun!"

VIDEO | Dan Alexa laudă prestaţia lui Sebastian Colţescu: "M-am uitat şi eu pe reluări. Un arbitraj foarte bun!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Astrei, Dan Alexa, a lăudat prestaţia arbitrului Sebastian Colţescu, deşi centralul partidei de la Giurgiu a fost criticat dur de către cei de la CFR Cluj.

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa CFR Cluj, în etapa a VIII-a a Ligii I, într-un meci marcat de mai multe decizii controversate. Clujenii au avut trei eliminaţi, antrenorul Dan Petrescu, fundaşul Camora şi portarul Vâtcă.

"M-am uitat şi eu pe reluări. Colţescu a avut acoperire regulamentară la absolut toate fazele importante. Din punctul meu de vedere, un arbitraj foarte bun. Sigur, ar fi culmea să spun altceva. Până la eliminări s-au apărat cu zece oameni în spatele mingii. Au jucat foarte mult mingea a doua", a declarat Dan Alexa, după victoria obţinută contra CFR-ului.

Victoria cu CFR Cluj i-a dat aripi lui Dan Alexa: "Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar avem nevoie de play-off şi o merităm".

Cât despre Budescu şi Alibec: "Am aşteptări mari (n.r. - de la Budescu). Are foarte multă calitate, este în urmă cu pregătirea, dar este un jucător care îşi pune amprenta asupra jocului. Este un jucător excepţional şi mă bucur că pot să îl antrenez.

Este important ca Denis să revină cât mai repede, iar când va reveni să fie sănătos. Apoi, Budescu să îşi reintre în ritm".

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare