Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa răspunde la întrebările fanilor Rapidului: "Avem lot de promovare!" Cum îşi motivează "Chirurgul" fotbaliştii şi ce a vorbit cu Pancu

VIDEO | Dan Alexa răspunde la întrebările fanilor Rapidului: "Avem lot de promovare!" Cum îşi motivează "Chirurgul" fotbaliştii şi ce a vorbit cu Pancu

Rapid

Comentarii

Dan Alexa a fost protagonistul unui live cu întrebări şi răspunsuri pe pagina de Facebook a Rapidului. Antrenorul a răspuns curiozităţilor jurnaliştilor şi fanilor

12:19 Antrenorul Rapdiului ştie cum să-şi motiveze jucătorii pentru ca aceştia să revină pe traseul victoriilor. "Cred că şi pauza e bine venită şi din punctul ăsta de vedere. Motivaţia jucătorilor... Le dau un restart prin discuţii foarte multe. Am mare încredere în ei. Ţin legătura cu toţi.

Cu siguranţă trebuie să câştigăm meciurile, avem de recuperat două puncte. Două, trei victorii legate îţi dau şanse foarte mari să promovezi"
, a mai spus Alexa.


12:15 Alexa nu crede că sunt şanse foarte mari să se mai reia campionatul din cauza Pandemiei de Coronavirus, dar spune că e sigur că Rapidul aare lot de promovare. "Dacă mă întrebaţi, sincer îmi e greu că va reîncepe. Pandemia, focarul mare va începe în 2-3 săptămâni. Dacă va fi aşa... Îmi e foarte greu să cred că anul acesta va mai începe campionatul.

Am dorit foarte mult să intru tocmai pentru ă a vă arăta că ne e foarte dor de voi. Cred cu tărie că lotul Rapidului e unul dintre cele mai bune din Liga 2. Ar lipsi poate o poziţie, două, dar cred că Rapid are lot de promovare.

Îmi făcusem un prim 13-14, până în jocul cu Viitorul să pot să îl definitivez. E un lot pregătit bine. Problemele sunt de metal, rezultatele în ultimul timp n-au fost cele dorite. Ca o concluzie, Rapidul are lot de promovare"
, a spus Dan Alexa.

12:07 A mai ţinut legătura cu Daniel Pancu. "Chiar ier am vorbit cu el. Am spus-o, îl apreciez foarte mult. E prietenul meu, e un fost coleg de al meu de echipă. Orice problemă am, am toată deschiderea de la el. E un rapidist mare, un simbol. Dacă voi avea ceva nelămuriri, voi ţine legătura cu el. Pancu are mare talent ca antrenor, e prietenul meu şi aşa va rămâne tot timpul", a mai declarat tehnicianul.


12:03 Alexa l-ar vrea pe Damjan Djokovic de la CFR la Rapid: "Îmi place foarte mult Djokovic de la CFR. Poate să joace orice poziţie la mijlocul terenului. E un mijlocaş complet, pe el l-aş lua. Dacă era o pauză de 2-3 săptămâni, cred că mi-ar fi picat foarte bine. Aş fi putut să îmi implementez filosofia, să cunosc mai bine jucătorii. Din păcate, nu ştim cât va dura pauza. Îmi doresc să terminăm campionatul şi să reuşim promovarea", a spus Alexa.


UPDATE 12:00 A început conferinţa lui Alexa.


"Chirurgul" va fi în direct pe pagina de Facebook a clubului, unde va răspunde la întrebările fanilor, a anunţat club alb-vişiniu. De asemenea, Alexa va sta şi la dispoziţia jurnaliştilor într-o conferinţă de presă ce prefaţează meciul de FIFA 20 Pro Clubs, Rapid - FC Argeş, care se va disputa duminică.

Meciul Rapid - FC Argeş trebuia să se joacă pe teren, în Regie, dar campionatul Ligii 2 a fost amânat din cauza pandemiei de Coronavirus care a ajuns şi în România.



 

Afla mai multe despre: rapidconferinta de presadan alexa 

viewscnt
Articole similare