Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa recunoaşte că poate pleca de la Astra: "Au fost ceva discuţii". A "înţepat" jucătorii după egalul cu Hermannstad

VIDEO | Dan Alexa recunoaşte că poate pleca de la Astra: "Au fost ceva discuţii". A "înţepat" jucătorii după egalul cu Hermannstad

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, 0-0, cu FC Hermannstadt şi echipa a ajuns la două meciuri fără victorie, după înfrângerea din etapa trecută cu Chindia Târgovişte, iar soarta lui Dan Alexa pare a fi pecetluită.

Chiar tehnicianul de la Astra a recunoscut că au existat negocieri cu alţi antrenori şi este dispus să plece de la echipă: "Nu ştiu ce discuţii au fost, puţin m-a interesat, cu siguranţă au fost ceva discuţii. Dacă dânsul (n.r. - Ioan Niculae) doreşte să ne despărţim, fără nicio problemă", a declarat Alexa la flash interivul de după meci. 

Alexa este nemulţumit că jucătorii cei mai importanţi nu sunt în formă şi chiar i-a "înţepat" pe cei care ar fi trebuit să facă diferenţa pe teren: "Nu este în criză echipa, sunt jucători importanţi care nu au ritm. Cea mai mare problemă este că jucătorii de atac nu reuşesc să facă diferenţa. Am aşteptări mai mari de la cei care au jucat în prima repriză, pierdem puncte importante".

Astra Giurgiu nu a marcat în ultimele două meciuri şi este pe locul 7, cu 16 puncte. 

Afla mai multe despre: dan alexaastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare