Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa respiră uşurat: "Acum, cred cu tărie în salvarea de la retrogradare"

VIDEO | Dan Alexa respiră uşurat: "Acum, cred cu tărie în salvarea de la retrogradare"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a obţinut prima sa victorie din play-out, scor 2-1, pe terenul celor de la FC Botoşani şi a revenit în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment, echipa pregătită de Dan Alexa este la patru puncte în spatele moldovenilor, care sunt primii deasupra liniei roşii a clasamentului.

"Cred că am fost echipa mai bună. Am arătat un altfel de spirit spre deosebire de meciurile trecute. Am fost echipa care pe lângă cele 2 goluri am mai avut alte trei situaţii de a înscrie. Nu e uşor să revii când eşti pe poziţia pe care eşti şi primeşti şi gol la începutul jocului pe un teren ca al celor de la Botoşani. Am arătat foarte mult spirit şi sunt bucuros pentru că e o victorie nu doar de moral, ci şi foarte importantă pentru noi.

Botoşani a intrat în hora retrogradării. Cred că s-a complicat play-out-ul pentru multe echipe. Arătăm foarte mult spirit, dacă păstrăm linia asta, meciul cu Voluntari e o finală. O echipă care pare favorită, e o echipă care a demonstrat de când a venit Bergodi o formă excepţională, o echipă care a ieşit din zona periculoasă. Pleacă favoriţi împotriva noastră şi sper să ne ridicăm la nivelul lor. Cred cu tărie în salvarea de la retrograre, pentru că, dacă am fi pierdut azi, era foarte greu. Am fi rămas la 5 puncte de Hermannstadt şi era foarte greu, aşa au rămas doar două şi avem meciurile directe cu ei" , a spus antrenorul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, pentru Telekom Sport.

"Am crezut de la începutul meciului că vom lua 3 puncte. A fost o ambiţie foarte mare din partea noastră, dar de mâine trebuie să uităm meciul şi să ne concentrăm la meciul cu Voluntari, care e ca o finală pentru noi. Noi nu suntem într-o situaţie foarte bună în clasament şi a fost un meci mai haotic spre final, să zic aşa. Ei sunt într-un moment foarte bun, noi dacă nu pierdeam acasă cu Iaşi şi luam 3 puncte, probabil era şi pentru ei mai mare presiunea, dar se joacă şi vrem cele 3 puncte" , a declarat Gabi Iancu.

Afla mai multe despre: dan alexadunarea calarasifc botosani 

viewscnt
Articole similare