Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dan Nistor a descoperit tactica prin care CFR Cluj a învins U Craiova: "Au jucat clasic, lungă şi pe-a doua"

VIDEO Dan Nistor a descoperit tactica prin care CFR Cluj a învins U Craiova: "Au jucat clasic, lungă şi pe-a doua"

Superliga

Comentarii

Dan Nistor dă vina pe ghinion pentru înfrângerea suferită de U Craiova în meciul cu CFR Cluj, scor 0-2. în plus, mijlocaşul nu renunţă la primul titlu de campion cu noua sa echipă.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 0-2 (Rondon 9, Martic 68)

Dan Nistor consideră că CFR Cluj a avut mult noroc în Oltenia: "Eu cred că am făcut un joc foarte bun, cei de la CFR au avut un mare noroc, aşa cred eu. Noi atacam în continuu, iar ei ne prindeau pe contraatac. Vom mai avea meciuri în play-off şi vom vedea. Am pierdut toţi, câştigăm toţi. Nu a fost nicio presiune, echipa a avut posesie, nu am ieşit cu pase lungi, ei au jucat clasic, lungă şi pe-a doua. Au câştigat. Cu siguranţă că diferenţa e recuperabilă. La Craiova toată lumea vrea să joci bine şi trebuie să faci faţă presiunii. Vom fi alături de Ivan, îl vom îmbărbăta", a declarat mijlocaşul Craiovei, la finalul înfrângerii cu CFR Cluj. 

În Bănie, echipa lui Dan Petrescu a marcat la prima ocazie de poartă. Rondon a reuşit primul său gol în campionat în tricoul CFR-ului. Până la pauză, Craiova putea reveni în meci, dar jucătorii lui Papură au ratat ocazie după ocazie. Nistor a dat primul bară, apoi Mihăilă şi Koljic nu au reuşit să îl învingă pe Arlauskis din trei încercări. În al şaselea minut de prelungire, Ivan a dat şi el bară, iar clujenii au intrat în avantaj la cabine.

După pauză, euforia oltenilor s-a risipit, iar CFR a trecut din nou în controlul meciului. Rondon putea face dubla, dar bara i-a refuzat şi lui golul. S-a făcut până la urmă 2-0 după cursa de senzaţie a lui Manea. Croatul Martic şi-a trimis mingea în proprie poartă şi a stabilit scorul final. Craiova - CFR s-a terminat 0-2, iar echipa lui Dan Petrescu va lua startul în play-off cu trei puncte avans faţă de principala urmăritoare.

 

Afla mai multe despre: dan nistoru craiova cfr clujdan nistor u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare