Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor a explicat de ce a refuzat să bată penalty-ul cu FC Voluntari: ”Este o regulă în fotbal”

VIDEO | Dan Nistor a explicat de ce a refuzat să bată penalty-ul cu FC Voluntari: ”Este o regulă în fotbal”

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a explicat motivul pentru care a refuzat să bată lovitura de la 11 metri din care Dinamo a câştigat în prelungirile meciului cu FC Voluntari.

Dinamo a reuşit prima victorie din ultimele şapte etape, 1-0 la Voluntari. Însă n-a fost lipsită de emoţii. Jucătorii lui Mircea Rednic au câştigat după un penalty primit în prelungirile partidei. Dan Nistor, cel care execută de obicei, a refuzat să bată lovitura de la 11 metri, Salomao a luat mingea şi a marcat.

La final, Nistor a explicat la microfonul Telekom Sport motivul pentru care a refuzat să bată lovitura de la 11 metri. Totul ţine de superstiţie:

”Din câte ştiu eu, este o regulă în fotbal. Cel care face penalty, nu trebuie să execute. Eu cred că trebuie respectată această regulă. Eu eram primul care trebuia să execute, dar am preferat să-l las pe Salomao să bată penalty-ul. A fost o bucurie de nedescris, iar acum ne vor aştepta zile de foc pentru că avem meci de foc cu rivala de-o viaţă. Aşteptăm suporterii să vină alături de noi, chiar dacă nu suntem la aşteptările lor, dar sperăm să câştigăm şi să-i aducem alături de noi”, a explicat Nistor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistordinamofc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare