Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor a răbufnit şi a atacat pe toată lumea: "Pe Negoiţă nu l-am mai vazut de un an". Şi-a anunţat plecarea şi le-a transmis fanilor un mesaj dur

VIDEO | Dan Nistor a răbufnit şi a atacat pe toată lumea: "Pe Negoiţă nu l-am mai vazut de un an". Şi-a anunţat plecarea şi le-a transmis fanilor un mesaj dur

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul cu Poli Iaşi, scor 1-0, însă căpitanul "câinilor" n-a fost pe deplin mulţumit. Imediat după victoria cu moldovenii, Dan Nistor a răbufnit la declaraţii.

"Mi-aş dori din tot sufletul ca suporterii noştri să fie în număr cât mai mare la meciul de miercuri, pentru că cei de pe Facebook rămân doar pe Facebook şi nu sunt de acord cu acest lucru. Cu siguranţă, mă vor înjura, sunt convins 100%, dar vreau mai mult de la ei. Să vorbească mai puţin pe Facebook şi să vină în tribună. Mi-aş dori foarte mult să mă înjure de aici din tribună, mi-aş dori să văd miercuri un stadion plin.

(n.r. despre suporterii care vor să investească) Fapte, să văd fapte. Nu vorbe, fapte. Meci de meci, doar cei din peluză şi câţiva de la sud, atât. Plus cei de la oficială, foarte puţini, invitaţiile pe care le dăm noi de la club. Ok, nu jucăm un fotbal foarte bun, dar cu siguranţă cu venirea lor vom face lucruri bune împreună. Fără ei, nu se poate.

În presă, acum două zile, a apărut că avem 15 zile de întârziere la bani şi noi avem două luni şi jumătate. Munceşti, munceşti, munceşti în gol, degeaba. Au fost promisiuni, dar a rămas totul doar la stadiul de promisiune. Aşteptăm. Mi se pare normal, chiar dacă suntem în România, banii să fie la zi.

Păi dacă nu va veni Moş Crăciun, mă gândesc serios în decembrie să îmi caut altă echipă. Dacă nu voi fi plătit, cu siguranţă mă voi gândi la altă echipă, deoarece am un copil de crescut şi trebuie să îi ofer totul. Domnul Negoiţă nu zice nimic, pentru că nu l-am mai văzut de un an. Acum un an, când mi-am prelungit contractul, de atunci nu l-am văzut.

Un băiat frumuşel, ce să zic. E patronul nostru şi sper să se rezolve aceste probleme cu banii, că e păcat. Suporterii iubesc Dinamo, din păcate, vin cam puţini la stadion, dar sper cu acest interviu să aduc cât mai mulţi la stadion. Să ne ducă spre victorie, să ducem Dinamo acolo sus unde cred că îi este locul. Dar v-am zis, fără bani nu se poate face nimic.

Ştiu ce spun şi îmi asum, ăsta este adevărul. Nu am minţit niciodată. Chiar dacă câteodată am mai greşit, dar mi-am asumat tot ce am spus. Nu mă refer la mine, că alţi colegi de-ai mei nu au salariul aşa de mare cum îl am eu. Sunt juniorii care au 3-4.000 de lei. Săracii... Străinii au un salariu mai mare, mai decent. Şi pentru ei este greu, au şi ei familii, trebuie să meargă acasă să dea de mâncare la copii, e un lucru normal.

Pentru ce să facem grevă? Tot nouă ne facem rău. Dacă întârziem meciul cu 15 minute sau nu ne antrenăm... Nu, tot nouă o să ne cauzeze. Noi ne pregătim până în decembrie, ne dăm viaţa pentru club, intrăm cu capul în contre... dacă până în iarnă clubul nu ne va plăti, ne strângem mâna şi fiecare pleacă pe drumul lui. Ne e şi nouă foame şi trebuie să mâncăm" , a declarat Dan Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamo 

viewscnt
Articole similare