Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor a rămas perplex când a aflat că Dinamo a folosit în total 45 de jucători. Cum a reacţionat

VIDEO | Dan Nistor a rămas perplex când a aflat că Dinamo a folosit în total 45 de jucători. Cum a reacţionat

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a reuşit un nou gol pentru Dinamo, din penalty, în victoria cu 1-0 obţinută pe terenul lui Poli Iaşi. Mijlocaşul de 30 de ani a rămas uimit când a aflat câţi jucători a folosit în total Dinamo, în acest sezon.

Dinamo s-a impus la limită la Iaşi, prin golul marcat de Nistor din penalty. Căpitanul echipei din Ştefan cel Mare spune că echipa este pe drumul cel bun şi Mircea Rednic pregăteşte lotul pentru sezonul viitor, când obiectivele vor fi mult mai îndrăzneţe. Nistor a rămas uimit când a aflat însă că Dinamo a folosit nu mai puţin ed 45 de jucători, în acest sezon:

”A fost un meci destul de tensionat, au fost două eliminări, dar cred că am meritat victoria, am avut ocaziile cele mai multe. Ei, practic, nu prea au ajuns la poartă, nu ştiu de ce erau aşa nervoşi. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dacă domnul arbitru a dat acest penalty, înseamnă că a fost.

Ţinând cont că au un fost antrenor dinamovist, un fost jucător dinamovist, vă daţi seama că fiecare antrenor care a fost la Dinamo şi care a jucat la Dinamo, vrea neapărat să câştige contra lui Dinamo şi mă bucur că în această seară nu a putut să câştige. Noi pregătim echipa pentru sezonul următor.

(Ştii câţi fotbalişti a folosit Dinamo în acest sezon?) Dacă nu mă înşel, 15 sau 16? În total chiar nu ştiu. Poţi să mă ajuţi tu, dacă te rog. (Cu cei 3 debutanţi de zi aţi ajuns la 45) Pfff... foarte mult. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine şi creştem de la meci la meci, se vede. Important e că astăzi n-am primit gol şi ăsta e cel mai important lucru.

(I-a dedicat golul fiului său) A împlinit frumoasa vârstă de 2 ani şi ţin să-i dedic pe această cale golul. Sper să-l fac fericit, să-l cresc în spiritul lui Dinamo şi de ce nu, să ajungă un fotbalist mai mare decât mine”,
a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan nistodinamo 

viewscnt
Articole similare