Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, declaraţie de dragoste pentru fanii lui U Craiova: "Îmi voi da viaţa". Vrea Cupa şi campionatul

VIDEO | Dan Nistor, declaraţie de dragoste pentru fanii lui U Craiova: "Îmi voi da viaţa". Vrea Cupa şi campionatul
Comentarii

Dan Nistor (31 de ani) a debutat la U Craiova în primul meci amical din stagiul de pregătire şi a marcat chiar şi un gol. La finalul partidei, mijlocaşul a făcut o nouă declaraţie de dragoste pentru fanii clubului.

Întrebat la finalul meciului amical cum vrea să fie ţinut minte la Craiova, Dan Nistor a fost sincer: "A câştigat o cupă şi un campionat. Asta îmi doresc cel mai mult. De aceea am venit aici. Este o echipă de tradiţie, cu mulţi suporteri, cu un stadion minunat şi de aceea am venit. Am foame de trofee", a declarat internaţionalul român. 

Aşadar, Nistor, la 31 de ani, speră să îşi treacă în palmares câteva trofee până când va veni momentul să se retragă. Până în acest moment, el are unul singur câştigat: Cupa Ligii cu Dinamo în sezonul 2016-2017. 

Dan Nistor i-a răspuns lui Ioan Filip: "Îmi voi da viaţa pentru Craiova"

După plecarea lui Nistor de la Dinamo, Ioan Filip a dezvăluit că actualul mijlocaş de la Craiova le-a spus colegilor de atunci de la Dinamo că nu va pleca. Nistor i-a răspuns lui Filip şi nu i-a dat dreptate fostului său coleg: "El ştie bine ce a fost acolo şi din ce cauză am plecat. Acest subiect vreau să se închidă. Acum sunt la Craiova şi îmi voi da viaţa pentru Universitatea Craiova", a mai spus Nistor. 

Afla mai multe despre: dan nistoru craiova 

viewscnt
Articole similare