Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor pune înfrângerea cu FCSB pe seama ghinionului. "Meciul s-a jucat la acea ocazie. De acolo s-a rupt totul"

VIDEO | Dan Nistor pune înfrângerea cu FCSB pe seama ghinionului. "Meciul s-a jucat la acea ocazie. De acolo s-a rupt totul"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus cu 4-1 (1-1), duminică seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la U Craiova, în cea de-a doua etapă din play-off-ul Ligii 1. Fotbalistul oaspeţilor, Dan Nistor, consideră că lipsa norocului a privat echipa sa de la un rezultat pozitiv.

Dan Nistor a fost unul dintre cei mai activi jucători ai formaţiei lui Corneliu Papură, însă nu a putut evita înfrângerea echipei sale. Fostul "câine" a declarat că soarta partidei s-a decis la ratarea imensă a tânărului Ştefan Baiaram (17 ani). La scorul de 2-1 pentru FCSB, Baiaram a luat o acţiune pe cont propriu în flancul stâng, iar şutul său la colţul lung a lovit bara din dreapta, apoi a ricoşat în bara din stânga, iar un jucător al FCSB-ului a respins balonul departe de poartă.
 
"Sunt supărat. Acest scor cred că este un pic cam mare. Acesta e fotbalul şi trebuie să mergem mai departe. Cred că jocul s-a jucat la acea ocazie, când mingea a lovit de două ori bara. De acolo s-a rupt jocul. A venit golul lor al treilea şi s-a rupt totul. Nu înţeleg de ce nu am fost bine pregătiţi şi cred că trebuia să fim un pic mai atenţi. Au fost foarte multe erori, la fel ca şi în meciul de Cupă. Sper să le remediem şi să nu se mai întâmple aceste greşeli. Este mult prea devreme să vorbim, mai sunt opt meciuri, se pot întâmpla multe. Sper să ne revenim cât mai repede şi să nu mai facem asemenea greşeli", a declarat Dan Nistor, imediat după meci.
 
 

Afla mai multe despre: dan nistorfotbal 

viewscnt
Articole similare