Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor s-a acomodat excelent la Craiova. Sorin Cârţu: "Este un jucător de calitate şi experienţă, care n-are nevoie de prea mult timp de adaptare"

VIDEO | Dan Nistor s-a acomodat excelent la Craiova. Sorin Cârţu: "Este un jucător de calitate şi experienţă, care n-are nevoie de prea mult timp de adaptare"

Fotbal

Comentarii

Transferul lui Dan Nistor de la Dinamo la U Craiova este, de departe, cea mai importantă mutare din Liga 1, la capitolul jucători. Surpriză nu s-ar mai putea numi, deoarece situaţia de la Dinamo făcea ca plecea lui Nistor să pară iminentă şi evidentă. Jucătorul născut la Rucăr s-a adaptat rapid la echipă şi este aşteptat de fanii olteni să joace cel puţin la fel de bine precum a făcut-o în "Ştefan cel Mare".

Preşedintele celor de la U Craiova, Sorin Cârţu, era foarte sigur că Dan Nistor se va adapta rapid la aerul oltenesc şi la rigorile impuse de conducere. S-a transferat de la Dinamo, formaţie care încerca să se califice în play-off, la o formaţie care vrea titlul în acest sezon. Cârţu a mizat pe două argumente în "pariul" său - valoarea şi experienţa jucătorului. Nu s-a înşelat. Dan Nistor a marcat un gol direct din corner, în prima partidă amicală disputată în Antalya, încheiată cu scorul de 2-0 împotriva nemţilor de la Braunschweig. Cu toate aceastea, fostul atacant nu exclude ca în lot să mai apară noutăţi în următoarea perioadă.
 
"Nistor e jucător de calitate şi la experienţa pe care o are nici nu trebuie să aibă nevoie de foarte mult timp. Pentru că asta este de fapto caracteristică a unui jucător, să se integreze rapid. (Vor mai veni jucători?) Probabil, vom vedea. Avem un lot cu care nu ar trebui să pierdem niciun meci. Nu spun că avem să câştigăm toate meciurile dar la ceea ce noi avem la dispoziţie şi ceea ce oferă fotbalul românesc, nu ar trebui să pierdem niciun meci", a declarat Sorin Cârţu, prezent în cantonamentul echipei din Antalya.
 

Afla mai multe despre: fotbaldan nistorcraiova 

viewscnt
Articole similare