Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, SAVUROS după înfrângerea cu Astra: "Noi am rămas la vestiare. Tu ai fost la meci? Vrei să mă înţepi? Te pupă cineva când pierzi?"

VIDEO | Dan Nistor, SAVUROS după înfrângerea cu Astra: "Noi am rămas la vestiare. Tu ai fost la meci? Vrei să mă înţepi? Te pupă cineva când pierzi?"

Fotbal

Comentarii

Căpitanul celor de la Dinamo, Dan Nistor, a avut un discurs savuros după partida contra Astrei în care şi-a criticat colegii, în ceea ce priveşte jocul colectiv, s-a certat cu jurnaliştii şi le-a luat apărarea fanilor dinamovişti.

Dinamo a pierdut partida de la Giurgiu, cu Astra, scor 2-3, sâmbătă seară, şi este tot mai departe de play-off. Căpitanul şi cel mai bun jucător al "câinilor", Dan Nistor continuă să rămâne cel mai sincer şi realist jucător de la Dinamo. A spus lucrurilor pe nume, în modul său caracteristic.

"Prima repriză nu cred că au ajuns la poartă, în cea de-a doua repriză, cred că noi am rămas la vestiare şi ei au ieşit singuri pe teren. Chiar nu înţeleg acest lucru. Am vorbit nişte lucruri importante la pauză, după pauză nu am făcut acele lucruri. Acele greşeli copilăreşti, pe care nu le înţeleg, asemenea greşeli nu au voie la asemenea nivel. (Despre Constantin Budescu)Păi, când îţi dă cineva mingea şi scapi singur cu portarul, te judecă simplu, nu? (Întrebarea reporterului: Ce-a făcut Budescu cu apărarea voastră) Vrei să mă înţepi? Ţi-am spus şi mai devreme. Dacă îi dai mingea, singur cu portarul, e normal să-ţi înscrie. E foarte simplu. Atâta timp cât nu i-au dat mingea, nu a atins-o, ai văzut şi tu", a spus Nistor după meciul cu Astra

De asemenea, internaţionalul român a luat apărarea fanilor dinamovişti, în conflictul ce a avut loc în tribunele arenei de la Giurgiu. Mijlocaşul a arătat cu degetul spre fanii galeriei din Giurgiu ca fiind ceea care a proliferat injurii la adresa jucătorilor dinamovişti.

"Nu, nu ai fost atent. Cred că n-ai venit nici tu la meci. Au fost suporterii gazdelor. Îţi spune eu că au fost suporterii gazdelor, nu  mai... Am auzit că au fsot ceva incidente cu cei de la Astra. Altceva nu ştiu. Păi când pierzi, nu e normal să te critice? Te pupă cineva când pierzi?", a completat Dan Nistor.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare