Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor strikes again :) Declaraţie memorabilă, după victoria cu Gaz Metan: "Îi mulţumesc că i-a dedicat golul soţiei mele!"

VIDEO | Dan Nistor strikes again :) Declaraţie memorabilă, după victoria cu Gaz Metan: "Îi mulţumesc că i-a dedicat golul soţiei mele!"

Fotbal

Comentarii

Căpitanul celor de la Dinamo, Dan Nistor, a avut din nou o evoluţie foarte bună pentru echipa sa, în partida câştigată împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-0 (1-0), în Liga l. Internaţionalul român consideră că medieşenii au scăpat uşor după această confruntare.

Dinamo a jucat extrem de bine împotriva Gazului, iar cele trei punct obţinute au urcat formaţia din "Ştefan cel Mare" pe locurile de play-off, cel puţin până vor evolua şi contracandidatele sale, la lupta pentru primele şase locuri. Cu trei victorii două egaluri şi o înfrângere în ultimele şase etape, Dinamo pare că şi-a revenit sub bagheta lui Dusan Uhrin Jr., după începutul dezastruos de sezon

"În două meciuri importante am obţinut patru puncte. Dacă o ţinem aşa, avem cred eu aceste trei meciuri foarte importante pentru noi şi dacă vom scoate de ce nu sunt foarte încrezător după jocul de astazi scoatem maximum de puncte eu zic că în procente de 80 şi ceva la sută suntem în play-off. Scorul e un pic cam uşor, putea să fie un scor mult mai mare, dar ne bucurăm foarte mult că am câştigat", a declarat Dan Nistor, la finalul partidei cu Gaz Metan.

Căpitanul lui Dinamo a fost introdus în repriza secundă a partidei pe care România a terminat-o la egalitate cu Norvegia, scor 1-1 (0-0), când tricolorii au fost egalaţi în prelungiri. Cu toate aceastea, Nistor crede în calificarea la EURO 2020 până la capăt. Fotbalistul născut la Rucăr (judeţul Argeş) are două selecţii la echipa naţională.

"Am fost foarte supărat, deoarece am fost egalaţi în minutul 91. Eu în continuare sunt încrezător că ne vom califica. La meciul cu Norvegia am demonstrat că suntem o echipă puternică şi foarte ambiţioasă.  E un lucru extraordinat atât pentru mine, cât şi pentru familia mea să vezi că atâta lume te iubeşte. Eu trebuie să muncesc în continuare şi să nu îi dezamăgesc şi să ducem Dinamo sus, unde îi este locul", a completat Nistor.

Deian Sorescu a marcat golul de 2-0 pentru Dinamo, în minutul 73, şi a dedicat reuşita soţiei lui Dan Nistor, dar şi tatălui său, cu ocazia zilelor lor de naştere, ce au fost curând.

"Mă bucur foarte mult pentru el, pentru că ne-a lipsit în derby. E un jucător important pentru noi şi aţi văzut şi dumneavoastră că a avut pasă decisivă şi gol. A fost omul meciului. Îi mulţumesc că i-a dedicat golul soţiei mele, că ea m-a rugat frumos, deoarece eu nu am putut să marchez", a conchis Nistor.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare