Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, supărat pe maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs. "Am avut penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut"

VIDEO | Dan Nistor, supărat pe maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs. "Am avut penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut"
Comentarii

Jucătorul celor de la Dinamo, Dan Nistor, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai derby-ului de sâmbătă seara, de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Dinamo, din etapa a Xll-a a Ligii l, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Chiar dacă echipa sa nu a plecat cu mâna goală de pe Arena Naţională, într-o partidă care figurează ca deplasare, căpitanul celor de la Dinamo consideră că echipa sa trebuia să câştige partida, deoarece au fost două momente în care echipa lui trebuia să marcheze a doua oară. Întrebat dacă a fost un rezultat corect, Dan Nistor a răspuns:
"Nu prea vreau să discut. Atât vreau să spun, că am avut penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut, din păcate domnul Kovacs nu l-a acordat. Păi aţi văzut şi dumneavoastră, noi cu poarta goală. Mai mare ocazie de atât, ce mai vrei? Ăsta este rezultatul, trebuie să muncim mai mult şi să urcăm în clasament. Azi am jucat cu 4 jucători U21 şi eu zic că au jucat foarte bine şi îi felicit pe această cale", a declarat fotbalistul.
 
 
Faza penalty-ului la care face referire Dan Nistor a avut loc în minutul 43, atunci când balonul trimis din alunecare de Mihai Popescu s-a oprit în braţul lui Iulian Cristea.
 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare