Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, trist după golul din victoria cu 2-0 în daţa Călăraşiului: ”Tribune goale, stadion urât, noi suntem în play-out”

VIDEO | Dan Nistor, trist după golul din victoria cu 2-0 în daţa Călăraşiului: ”Tribune goale, stadion urât, noi suntem în play-out”

Superliga

Comentarii

Dinamo a început cu o victorie play-out-ul, 2-0 cu Dunărea Călăraşi, dar Dan Nistor spune că este trist. Mijlocaşul de 30 de ani spune că absenţa suporterilor şi situaţia în care se află echipă nu-i dau motive de satisfacţie.

Dinamo a ratat din nou prezenţa în play-off şi Dan Nistor spune că victoria cu Dunărea Călăraşi, în care a şi marcat, nu-i oferă foarte multe motive de bucurie. Mai ales că şi suporterii s-au îndepărtat de echipă. Doar 963 de fani au asistat la partida cu Dunărea Călăraşi:

”Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa. Din păcate pentru mine şi pentru colegii mei, suntem din nou în play-out. Ne bucurăm că am început play-out-ul cu o victorie. Chiar nu sunt bucuros, tribunele sunt aproape goale. Stadionul e urât, noi jucăm în play-out, cred că ar fi mai bine ca suporterii să vină alături de noi, pentru că fără ei ne va fi foarte greu şi va fi foarte urât. Nu mă gândeam că în al doilea an consecutiv vom juca în play-out. Parcă suntem blestemaţi. Nu mai trebuie să ne uităm înapoi, trebuie să ne uităm în prezent şi apoi în viitori şi, împreună cu 'nea Mircea, sper să nu se mai repetăm greşelile pe care le-am făcut în sezonul acesta.

(Ce mesaj le transmite colegilor când el e aşa trist) Mesajul e acelaşi pe care l-a zis şi nea Mircea, să nu filosofăm, e cel mai important. În momentele acestea să nu filosofăm, că s-ar putea să dăm pe partea cealaltă. Nu suntem staruri, suntem în play-out. E un moment foarte important pentru acest club”, a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: dan nistordinamo 

viewscnt
Articole similare