Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, un nou interviu fabulos: "Sună telefonul, vin ofertele?" Replica savuroasă a capitanului de la Dinamo

VIDEO | Dan Nistor, un nou interviu fabulos: "Sună telefonul, vin ofertele?" Replica savuroasă a capitanului de la Dinamo
Comentarii

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, a recunoscut că situaţia sa este incertă, în condiţiile în care el şi coechipierii săi nu sunt cu salariile la zi, şi a oferit o replică savuroasă atunci când a fost întrebat despre ofertele pe care le are.

"(n.r. - Cei din conducere vor să fiţi în play-off ca să primiţi banii?) Nu ştiu, e problema lor. Dacă ei cred că e bine aşa, să fie sănătoşi.

(n.r. - Pe tine te îndepărtează de Dinamo această situaţie?) Vom vedea în decembrie asta. (n.r. - Sună telefonul, vin ofertele?) Da, chiar ieri m-a sunat cineva. Dar cineva de la Rucăr. Mă aşteaptă cu sarmale, cu pastramă, cu de toate", spus Nistor.

Dinamo - Chindia 4-1

FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a 19-a Ligii 1. În urma acestui rezultat, Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul 7, la două puncte de Gaz Metan şi FCSB, de pe locurile 5-6, de play-off. Au marcat: Piţian '32 (a), R. Grigore '69, Perovici '82 (p), Montini '90+4 / Benga '42.

"Mă bucur că am câştigat, am făcut-o şi la un scor destul de mare. Trei puncte importante, dar trebuie să câştigăm şi sâmbătă, pentru a fi totul OK.

Psihic stau foarte bine, cu banii situaţia e la fel. Colegii sunt familia mea şi îi respect şi le sunt alături în orice moment.

Nu s-a întâmplat nimic, totul e la fel. Când merg acasă şi văd minunea aia de copil, cum să nu mă motiveze? Mă bucur foarte mult că e sănătos, colegii mei au şi ei copii. Practic pentru ei muncim şi sper ca pe final să fim răsplătiţi", a mai spus Nistor.

Afla mai multe despre: nistor 

viewscnt
Articole similare