Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor vrea ca tot stadionul să îl strige "ceapă". Oltenii se gândesc la câştigarea titlului

VIDEO | Dan Nistor vrea ca tot stadionul să îl strige "ceapă". Oltenii se gândesc la câştigarea titlului
Comentarii

U Craiova este pe locul patru înainte de reînceperea Ligii 1, dar jucătorii din Bănie se gândesc serios la câştigarea campionatului. În plus, Dan Nistor vrea să dea goluri pe "Ion Oblemenco" şi tot stadionul să îl strige "ceapă".

Dan Nistor a venit de la o mare rivală a celor de la Craiova, probabil cea mai mare din fotbalul românesc, dar a fost foarte bine primit de fani, iar fostul decar din "Ştefan cel Mare" nu a fost deloc surprins: "Normal că mă aşteptam, pentru că cred eu că sunt un fotbalist destul de bun şi asta voi demonstra pe teren. Aş fi foarte bucuros. Ar fi o nouă poreclă şi m-aş bucura foarte mult", a mai spus Nistor şi despre posibilitatea ca suporterii olteni să îl strige "ceapă". 

U Craiova se gândeşte la câştigarea titlului 

"Avem o echipă mult peste media campionatului, din ce am văzut în această perioadă de pregătire, şi sper să nu mă înşel", a declarat Dan Nistor, ale cărui vorbe au fost întărite de cele spuse de Bărbuţ. 

Mijlocaşul de bandă din Bănie nu este nemulţumit că în lupta pentru titlu sunt menţionate doar FCSB şi CFR, el crede că echipa sa poate realiza o surpriză: "E mai bine să creadă ei aşa şi să le luăm noi faţa, să venim din spate şi să le luăm faţa".

U Craiova - Gaz Metan, vineri, de la 20:00, la Telekom Sport 1

Primul meci oficial al oltenilor în 2020 este cel cu Gaz Metan, programat vineri, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Evident, jucătorii lui Papură nu se tem de adversari, însă respectă clubul antrenat de Edward Iordănescu. 

"Va fi un meci important, un meci greu. Gaz Metan e o echipă bună, cu un antrenor bun, pe care-l cunosc. Îmi doresc foarte mult să câştigăm, pentru că am auzit că o să vină foarte multă lume şi sper să ne încurajeze şi să ne ducă spre victorie.  Ştiu că e un antrenor foarte bun, pentru că am lucrat cu dânsul la Târgu Jiu şi am făcut lucruri destul de frumoase acolo şi va fi un meci greu. Sper, cu ajutorul publicului, să câştigăm acest meci", a mai spus Nistor. 

Afla mai multe despre: dan nistoru craiovabarbut 

viewscnt
Articole similare