Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a analizat meciul decisiv cu Celtic: "Dacă ne vom califica va fi un miracol"

VIDEO | Dan Petrescu a analizat meciul decisiv cu Celtic: "Dacă ne vom califica va fi un miracol"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul decisiv cu Celtic Glasgow, de joi seară, care se joacă în direct la Telekom Sport 1, de la ora 19:55.

"Nu cred că la acest meci contează prima de calificare pentru că ar fi păcat să ne gândim la bani la acest meci. Aici e ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm acest moment. De asta îmi e frică mie pentru că nu ştim când mai vine odată şansa ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Eu sunt sceptic în această privinţă că va mai fi ocazia foarte curând", aşa şi-a început "bursucul" discursul de la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Petrescu le-a transmis şi public jucătorilor că nu trebuie să joace la egal, chiar dacă CFR are nevoie de doar un punct: "Noi trebuie să intrăm pe teren, să ne apărăm bine, dar trebuie să jucăm să câştigăm. Dacă ne vom califica cred că va fi un mic miracol, în opinia mea, dacă ne uităm la numele adversarelor. Indiferent ce mi s-ar spune vom fi foarte supăraţi şi foarte trişti şi greu îmi va trece această supărare. Chiar dacă mă consolează faptul că eu nu mă aşteptam, sincer, nici 1%, să jucăm meci acasă cu calificarea pe masă şi să ai nevoie doar de 1 punct, dar dacă nu ne vom califica poate va fi una din cele mai triste momente din viaţa mea de antrenor", a mai spus antrenorul campioanei României. 

 
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare