Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a atras din nou atenţia după victoria de la Craiova: "Nu suntem destul de apreciaţi pentru rezultatele noastre"

VIDEO | Dan Petrescu a atras din nou atenţia după victoria de la Craiova: "Nu suntem destul de apreciaţi pentru rezultatele noastre"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Universitatea Craiova, în ultima etapă a sezonului regulat, iar acum se pregăteşte pentru returul 16-imilor din Europa League.

Joi, de la ora 22:00, CFR Cluj va juca pe terenul Sevillei, după ce, în tur, cele două au încheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

"Va trebui să schimbăm din nou cel puţin 5-6 jucători. Pe unii nu putem să-i schimbăm, pentru că sunt singuri pe post şi îşi merită locul acolo. Cel mai important pentru mine e să nu avem accidentaţi după meciul de la Sevilla şi să încercăm minunea.

Sevilla, după ce a bătut echipa de pe locul 3, cu 3-0 în deplasare, arată că noi când am făcut 1-1 cu ei, a fost un rezultat extraordinar. Lazio e pe locul 2 în Italia, Rennes e locul 3 în Franţa, Sevilla elocul 3 în Spania, ce campionate...Celtic campioana Scoţiei. Slavia deja a câştigat campioantul, Astana a câştigat, Maccabi a câştigat.

Nu am fost destul de apreciaţi la ce rezultate am avut şi avem în continuare. Jucătorii noştri ştiţi şi voi cât costă şi ce au făcut pentru echipa asta" , a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare