Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a dat alarma la echipă: "E posibil să ajungem pe doi, pe trei până la final". Reacţia sa după Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

VIDEO | Dan Petrescu a dat alarma la echipă: "E posibil să ajungem pe doi, pe trei până la final". Reacţia sa după Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a atras atenţia asupra situaţiei în care poate fi echipa la finalul sezonului regular, după remiza cu Gaz Metan, scor 0-0.

Gaz Metan şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, la Mediaş, în urma unui meci în care Răzvan Pleşca a avut câteva intervenţii salvatoare. Campioana rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte, în timp ce Gaz Metan e pe şase, cu 37 de puncte, dar poate fi devansată de FC Botoşani.

Totuşi, Dan Petrescu stă în gardă, fiind nemulţumit din cauza inspiraţiei jucătorilor săi la finalizare. În plus, "Bursucul" a susţinut că echipa sa riscă să nu termine sezonul regular pe primul loc: "Am încercat să marcăm, ei s-au apărat tot meciul, au închis meciul, au avut şi noroc. Am avut un penalty clar ca lumina zilei, care ar fi schimbat soarta meciului. Nu e normal să laşi faza şi după să întorci, că te-ai speriat. Un meci de ăsta greu se poate câştiga dintr-o fază fixă. În repriza a doua nu am fost concentraţi în faţa porţii. Băieţii au încercat, nu am ce să le reproşez. 

Cred că toate echipele din lume au probleme cu echipele care se apără. Eu le doresc baftă celor de la Gaz Metan. Le urez noroc, şi-au făcut treaba. E posibil să ajungem pe doi, pe trei până la final, după începe play-off-ul. Avem program greu. FCSB are program uşor. Va fi greu şi în al treilea an să câştigăm titlul", a declarat antrenorul lui CFR Cluj după partida de la Mediaş.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujgaz metan cfr cluj 

viewscnt
Articole similare