Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit în cine îşi pune toate speranţele, la meciul cu Sevilla: "Orice făcea, mingea intra în poartă. Am mare încredere în el"

VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit în cine îşi pune toate speranţele, la meciul cu Sevilla: "Orice făcea, mingea intra în poartă. Am mare încredere în el"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj o întâlneşte pe Sevilla, joi, de la ora 19:55, în manşa tur a "16-imilor" din Europa League, iar Dan Petrescu nu îşi poate ascunde temerile legate de acest meci. Fostul fundaş dreapta recunoaşte superioritatea spaniolilor din punct de vedere valoric, luaţi unul câte unul, însă va miza până la capăt pe armele sale secrete.

Dan Petrescu a vorbit, astăzi, la conferinţa de presă despre cum toate aspectele statistice o indică pe Sevilla ca fiind marea favorită în meciul cu formaţia sa. Doar ca un simplu argument, fosta câştigătoare de Europa League are lotul cotat la 280 de milioane de euro, conform Transfermarkt, în comparaţie cu cele 30 ale CFR-ului. Faptul că nu trec printr-o perioadă foarte bună, îl face pe Dan Petrescu să se gândească că, "ursul" rănit poate fi mai periculos decât de obicei.
 
"Cu cât am văzut Sevilla mai mult, cu atât îmi dau seama de valoarea jucătorilor. Şi de aia au şi CV-ul ăla, sunt 17 internaţionali în naţionale bune. Cred că în ultimele meciuri parcă nu le-a ieşit nimic. Au încercat, au jucat, au dominat, au pasat dar rezultatele nu le-au ieşit. E ceva întâmplător sau nu ştiu ce se întâmplă acolo. Ca şi calitate a jucătorilor, cred că au cel mai bun lot, mai bun şi decât Lazio, şi decât Celtic, dar cred că se apropie de nivelul lui Lazio. Din păcate pentru noi, ei nu vin după o serie bună, cum au venit celelalte echipe. Echipele care au jucat cu noi erau într-o formă bună şi veneau mai sigure pe ele. Acum, practic, la Europa League ei cam vor să dea totul să câştige trofeul. În opinia mea, e în primele trei favorite să câştige Europa League şi sunt convins că vor trata meciul foarte serios", a declarat Dan Petrescu.
 
Dan Petrescu este nevoit să concentreze cât mai bine resursele, atuurile, surprizele de care este capabilă echipa sa şi, poate şi cu puţin noroc, să scoată un rezultat pozitiv în manşa tur, cu şanse reale pentru retur. Una din armele secrete ale lui Dan Petrescu este Billel Omrani, fotbalistul providenţial din 2019, ratangiul de serviciu din 2020. Petrescu speră ca, împotriva Sevillei, francezul să-şi spele toate nereuşitele din acest început de an.
 
"Aş fi vrut să bag echipa cu Viitorul sau cu Mediaş, cea care juca mâine, dar din păcate regulile nu mă lasă. Şi sunt multe schimbări şi posibil şi mâine să fie vreo 4-5 schimbări faţă de ultima echipă care a evoluat cu Viitorul. Nu am putut să-i folosesc nici pe Traore, nici pe Rondon din cauza regulii U21. Omrani a avut ocazii dar nu a băgat-o în poartă. Anul trecut era anul lui, orice făcea mingea intra în poartă. Ţineţi minte golul cu Lazio, cu capul, nici eu nu ştiu cum a intrat mingea aia. Am mare încredere în Omrani că va reuşi să înscrie mâine iar dacă nu el, măcar alt jucător să înscrie. E clar că şi un 0-0 pentru noi ar fi un rezultat foarte bun pentru că după cum ştiţi, în deplasare noi mereu suntem foarte buni. E clar că nu o să abordăm meciul la 0-0 pentru că va fi foarte greu să rezistăm împotriva Sevillei şi vrem să jucăm cum am jucat până acum în Europa, să încercăm să facem pressing, să fim agresivi", a mai adăugat Dan Petrescu.
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujsevilla 

viewscnt
Articole similare