Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a explicat de ce nu i-a trecut pe lista UEFA pe Ţucudean şi pe Chipciu: "Am făcut ce trebuia, nu ce am vrut"

VIDEO | Dan Petrescu a explicat de ce nu i-a trecut pe lista UEFA pe Ţucudean şi pe Chipciu: "Am făcut ce trebuia, nu ce am vrut"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialii campioanei României au trimis către UEFA lista cu jucători pentru meciurile din 16-imile Europa League cu Sevilla. Surprinzător, Chipciu şi Ţucudean au fost săriţi din schemă, însă Dan Petrescu a explicat de ce nu i-a trecut pe cei doi pe listă.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate (DETALII AICI), Dan Petrescu a fost forţat de regulile impuse de UEFA să renunţe la Chipciu şi la Ţucudean.

"Este foarte simpu. Nu mai aveam niciun fundaş pe lista UEFA. A plecat Butean, care era pe lista UEFA, a plecat Paşcanu, care era pe lista UEFA, Susic este accientat. Plus Culio, care e mijlocaş.  Rămăsesem practic cu patru fundaşi centrali pe lista UEFA. Îi aveam pe Burcă, Boli, Cestor, Camora. Deci doar4 fundaşi.

Nu poţi să ai dublă manşă cu Sevilla şi să ai patru fundaşi pe foaie şi, normal, imediat i-am pus pe Manea şi pe Vinicius. Mi-aş fi dorit să îi pun pe Chipciu şi pe Ţucudean, dar trebuia să nu mai pun şi alt portar, pentru că şi portarul a plecat şi a trebuit să adăugăm un portar nou. Iar dacă nu puneam portar, rămâneam doar cu Arlauskis şi cu un copil de 18 ani. Şi aici era riscant. Deci nu am putut să fac ce vreau eu, am făcut ce trebuie. Nu ce am vrut" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare