Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a luat foc după meciul cu Astra: ”100% FCSB e favorită” Cum l-a scos din sărite Ioniţă: ”Îmi asum”

VIDEO | Dan Petrescu a luat foc după meciul cu Astra: ”100% FCSB e favorită” Cum l-a scos din sărite Ioniţă: ”Îmi asum”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu consideră nedreaptă calificarea Astrei în finala Cupei României. ”Bursucul” are emoţii şi la campionat şi se teme înaintea meciului cu Viitorul.

Dan Petrescu a fost supărat pe toată lumea după meciul cu Astra. L-a nemulţumit arbitrajul, dar şi prestaţia lui Alex Ioniţă.

”După cum s-a jucat în cele două meciuri, CFR merita calificarea, dar fotbalul e pe goluri. Eu spun tot timpul ce cred şi spun adevărul. În prima manşă, ei au avut 3 ocazii şi au dat 3 goluri, în a doua nicio ocazie şi au dat două goluri. Nu au avut nicio ocazie.

La ora jocului cu Viitorul cred că vor fi două puncte distanţă în campionat. Pentru că FCSB are meci înaintea noastră cu Astra şi dacă noi pierdem cu Viitorul, FCSB devine favorită. Eu nu înţeleg de ce s-a spus că s-a terminat campionatul. Dacă noi pierdem cu Viitorul, 100% Steaua e favorită. Deci va fi un meci greu. Cine îl ştie pe Hagi, cine ştie Vitorul, ştie că poate să câştige cu oricine oricând. 

L-am schimbat pe Ioniţă pentru că nu am fost mulţumit. Dacă vrei să îmbraci tricoul lui CFR, echipa campioană, trebuie să alergi, să faci ceva. Toţi jucătorii făceau asta, mi s-a părut că Alex nu făcea, a fost decizia mea şi mi-o asum.

Sunt foarte supărat pe arbitraj. Dacă zic ceva, o să zică iar că pun presiune. Mi s-a părut că au fost decizii ciudate. Am simţit că nu e bine ce face arbitrul din minutul 1 până în minutul 95”, a declarat Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescualex ionita,  

viewscnt
Articole similare