Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dan Petrescu a povestit un episod incredibil de 1 decembrie: "Le era frică să vină în România... că vor fi furaţi sau atacaţi în hotel"

VIDEO Dan Petrescu a povestit un episod incredibil de 1 decembrie: "Le era frică să vină în România... că vor fi furaţi sau atacaţi în hotel"

CFR Cluj

Comentarii

Meciul dintre CFR Cluj şi Alkmaar a avut loc în luna octombrie şi a fost câştigat de olandezi cu 1-0. Dan Petrescu a dezvăluit că olandezii au venit cu frică în România!

Dan Petrescu a povestit un episod incredibil de 1 decembrie: "Le era frică să vină în România... că vor fi furaţi sau atacaţi în hotel"

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Dan Petrescu a povestit un episod incredibil, care s-a petrecut in luna octombrie!

Într-un interviu acordat pentru CFR TV, Petrescu a afirmat că olandezii de la Alkmaar s-au temut că vor fi furaţi şi atacaţi în hotelul în care s-au cazat în Cluj-Napoca.

Antrenorul CFR-ului a subliniat că mulţi străini vin cu idei preconcepute despre România, apoi îşi schimbă părerea.

"Cei la Alkmaar, când au venit la hotel, spuneau că le era frică să vină în România. După ce au stat trei zile în România, toţi sunt dornici să se întoarcă în România. Au crezut că vin aici şi vor fi atacaţi, o să li se fure ceva.

Le-a plăcut Clujul şi le-au plăcut şi oamenii. Foarte mulţi străini care vin aici sunt surprinşi în bine. România primeşte oamenii străini cu căldură. Sigur oamenii care vin în România îşi schimbă părerea în bine", a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu1 decembriecfr clujalkmaar 

viewscnt
Articole similare