Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a pus ochii pe încă un fotbalist aflat pe lista FCSB-ului: ”Vreau să iau orice jucător tânăr, bun!”

VIDEO | Dan Petrescu a pus ochii pe încă un fotbalist aflat pe lista FCSB-ului: ”Vreau să iau orice jucător tânăr, bun!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu susţine că este interesat de transferul lui Alex Paşcanu, însă numai dacă vine liber de contract. Fundaşul legitimat la Leicester U23 este dorit insistent şi de FCSB.

Alex Paşcanu încă n-a reuşit să-şi găsească o echipă care să-i ofere şansa să joace la seniori. Internaţionalul român de tineret mai are un an de contract cu Leicester, dar n-ar fi exclus să fie lăsat să plece liber. Caz în care Dan Petrescu spune că ar vrea să-l aducă la CFR Cluj:

”Vreau să iau orice jucător tânăr, bun. Normal, dacă ar fi liber. Ştiţi situaţia noastră, noi jucători liberi putem lua”, a declarat Dan Petrescu.

Însă fundaşul de 20 de ani este dorit cu insistenţă şi de FCSB. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că va încerca să-l transfere şi chiar s-a oferit să cumpere o fermă pentru părinţii săi, care sunt stabiliţi în Anglia. N-ar fi primul jucător pe care CFR Cluj îl ”suflă” de sub nasul lui Gigi Becali.

Cel mai recent exemplu este cel al lui Mihai Butean, jucător declarat liber de contract după ce Astra nu i-a achitat mai restanţele. Jucătorul de 22 de ani a primit o ofertă consistentă de la FCSB, însă Dan Petrescu l-a convins să semneze cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare