Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a rupt tăcerea: "În viaţa mea n-am mai păţit asta, e incredibil! Cam ăsta a fost Lang!" De ce a fost pus fundaşul pe liber

VIDEO | Dan Petrescu a rupt tăcerea: "În viaţa mea n-am mai păţit asta, e incredibil! Cam ăsta a fost Lang!" De ce a fost pus fundaşul pe liber

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de fundaşul Adam Lang, iar impresarul internaţionalului maghiar a ieşit la atac după oficializarea rupturii, catalogând drept "inacceptabilă" decizia lui Dan Petrescu.

Tehnicianul campioanei nu a rămas însă dator, iar acum a făcut dezvăluiri despre jucătorul de 26 de ani, precizând şi care au fost motivele care l-au făcut să renunţe la acesta.

Petrescu spune că Lang n-a mai prins echipa din motive pur fotbalistice. În plus, fundaşul a avut o reacţe care l-a lăsat perplex pe tehnician: a refuzat să intre în cantonament cu echipa.

"Am văzut o declaraţie a impresarului care m-a deranjat. Nu e adevărat ce s-a întâmplat. Când am venit aici m-am uitat la DVD-uri şi cam la toate meciurile în care a jucat Lang, el a greşit şi adversarul a dat gol.

Cam ăsta a fost motivul principal pentru care el nu a jucat şi al doilea motiv a fost că în viaţa mea de antrenor nu am mai întâlnit un jucător care vine la antrenor şi spune că nu vrea să stea în cantonament. Ăsta a fost Lang, nu aş fi zis acest lucru pentru că nu îmi place dar a fost o declataţie a agentului că nu a mai văzut în lume ce i-am zis eu la jucător.

Jucătorul nu a jucat pentru că a fost un alt jucător mai bun ca el plus că el nu a mai vrut să stea în cantonament. Ăsta e un lucru incredibil
", a declarat Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: dan petresculangtransfer 

viewscnt
Articole similare