Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a scăpat de Alex Ioniţă şi speră că noua echipă îl va ajuta: ”Talentul lui există, dar ceva nu a ieşit la CFR”

VIDEO | Dan Petrescu a scăpat de Alex Ioniţă şi speră că noua echipă îl va ajuta: ”Talentul lui există, dar ceva nu a ieşit la CFR”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că n-are explicaţii pentru eşecul lui Alex Ioniţă la CFR Cluj, dar speră că împrumutul la Craiova îl va ajuta să-şi atingă potenţialul.

Alex Ioniţă este cel mai scump transfer făcut de CFR Cluj după ce a ieşit din insolvenţă - un milion de euro - dar mijlocaşul venit de la Astra n-a reuşit să se impună şi a jucat foarte puţin. Mai mult, a fost printre cei mai criticaţi jucători de către Dan Petrescu. N-a fost astfel greu pentru CFR Cluj să-l lase la Craiova sub formă de împrumut. Dan Petrescu speră să-l ajute această perioadă:

”Poate eu am fost problema, poate clubul, poate ceva nu a ieşit. Toată lumea ştie că Ioniţă are talent şi eu cred că în aceşti doi ani a făcut şi el ce a putut şi a ajutat echipa. Nu a fost un jucător care a jucat mereu, dar cât a jucat, a ajutat. Fanii de acolo seamănă cu fanii din Giuleşti, sunt entuziaşti. Poate reuşesc să îl trezească. Talentul lui e clar, există, dar ceva nu a ieşit cu el la CFR”, a declarat Dan Petrescu.


 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare