Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a vorbit despre transferurile lui Constantin Budescu şi Dan Nistor la CFR Cluj

VIDEO | Dan Petrescu a vorbit despre transferurile lui Constantin Budescu şi Dan Nistor la CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă sunt doi dintre cei mai valoroşi fotbalişti din campionatul românesc, Constantin Budescu şi Dan Nistor nu prezintă interes pentru antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu.

Ajuns la 30 de ani, jucătorul Astrei, Constantin Budescu, are în continuare o cotă foarte bună (4 milioane de euro) şi rămâne un jucător exponenţial în garnitura lui Bogdan Andone. Pasele şi golurile sale au urcat-o pe Astra Giurgiu pe un liniştitor loc de play-off. Cu toate acestea, Dan Petrescu nu s-a arătat impresionat de evoluţiile lui Constantin Budescu, atât de mult încât să şi-l dorească la CFR Cluj. Faptul că "Budi" nu este chiar cel mai disciplinat tactic fotbalist, îl scoate pe mijlocaşul ofensiv din planurile lui Dan Petrsecu.

"(Aţi schimba jocul CFR-ului pentru Budescu?) Am zis dacă. într-o zi ai un jucător ca Budescu, nu am zis de el neapărat. Şi ştii că e mai dificil, dar foarte talentat, nu numai neapărat Budescu, orice jucător de talentul ăsta. Cred că talentul lui Budescu în România e unic. Dar are şi meciuri în care joacă bine, până şi Messi are meciuri în care joacă bine, nu e mereu perfect. Eu nu l-am cerut pe Budescu în niciun caz, nu am cerut să vină la noi, deci nu se bate nimeni pentru el, poate cei de la FCSB îl vor, problema lor", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei de campionat cu FC Voluntari.

Dan Petrescu, despre Dan Nistor: "Nu ne interesează un jucător care a plecat"

De asemenea, Dan Nistor, căpitanul şi motorul celor de la Dinamo a avut şi el un an foarte bun, încununat de prezenţa în tricoul galben al echipei naţionale a României, în calificările pentru EURO 2020. Dan Petrescu apreciază calitatea jucătorului din "Ştefan cel Mare", însă nu uită că acesta a fost în Gruia şi a făcut tot posibilul să părăsească formaţia ardeleană.

"Orice jucător bun ne interesează dar el a fost aici şi a plecat. Nu are cum să ne intereseze un jucător care a fost şi a plecat", a adăugat Dan Petrescu.

FC Voluntari - CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20, pe Telekom Sport 1

Sâmbătă, formaţia lui Dan Petrescu evoluează pe stadionul "Anghel Iordănescu", împotriva formaţiei gazdă FC Voluntari, într-o partidă din etapa a 22-a din Liga 1. Practic, vor sta faţă în faţă ultima şi prima clasată din Liga 1. CFR Cluj este pe primul loc, cu un punct în faţa celor de la Astra Giurgiu, în timp ce FC Voluntari este ultima, cu opt puncte, la 12 puncte de următoarea poziţie, ocupată de FC Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare