Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu acuză arbitrajul lui Radu Petrescu: "A fost penalty la Costache, dar văd că nimeni nu zice nimic"

VIDEO | Dan Petrescu acuză arbitrajul lui Radu Petrescu: "A fost penalty la Costache, dar văd că nimeni nu zice nimic"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Viitorul Constanţa, vineri seară, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a din Liga 1.

Pentru CFR Cluj a fost a 13-a partidă fără înfrângere în Liga 1, doar în această ediţie de campionat. În clasament, formaţia lui Dan Petrescu este lider, cu 49 de puncte, la şase în faţa locului secund, împărţit de U Craiova şi FCSB, care au un meci mai puţin disputat.

La finalul partidei cu Viitorul Constanţa, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu, acuzând faptul că nu i s-a acordat o lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Bradley de Nooijer, la Valentin Costache.

"De obicei, la 0-0 nu am probleme, dar cred că după cum am jucat meritam să câştigăm. Am avut 5 ocazii mari, ei au avut două. Cred că a fost un penalty la Costache, dar nimeni nu zice de el nimic, că nu au interes. Costache a dat în minge şi de Nooijer l-a lovit. Puţin supărat şi de chestia asta, al doilea meci în care nu primim penalty. Nu aş vrea să dau vina pe arbitru, dar azi e...nici când jucăm în deplasare nu jucăm aşa, dar m-am obişnuit deja. Sunt convins că anul acesta va fi foarte greu pentru CFR să mai câştige campionatul, din toate punctele de vedere. Eu i-am felicitat pe băieţi pentru atitudine, mai ales că terenul nu era foarte bun şi adversarul avea mare nevoie de o victorie mult mai mult decât de un egal, pentru că nu depind de ei, decât dacă câştigau două meciuri. Aşa, acum aşteaptă alte rezultate, ca să ajungă în play-off", a declarat Dan Petrescu, imediat după terminarea partidei de la Cluj.

Afla mai multe despre: cfrviitorul 

viewscnt
Articole similare