Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, "ameninţat" cu bătaia. Supercupa României strică liniştea în Generaţia de Aur

VIDEO | Dan Petrescu, "ameninţat" cu bătaia. Supercupa României strică liniştea în Generaţia de Aur

Fotbal intern

Comentarii

Supercupa României de sâmbătă, dintre Viitorul şi CFR Cluj, îi va aduce faţă în faţă pe cei mai buni prieteni din Generaţia de Aur. Popescu şi Hagi de o parte şi Dan Petrescu de cealaltă.

Războiul a început deja. Gică Popescu a mutat primul. 
 
"E normal să fie această rivaliate,  e una sportivă, duce la progres rivalitatea între cluburi importante. Noi sperăm anul acesta să avem noi succes, să îl batem pe Dan Petrescu de mai multe ori decât am făcut-o în trecut. Însă ne vom îmbrăţişa, indiferent care va fi rezultatul oricăruia dintre meciurile pe care le vom juca.  Vom începe sezonul cu Supercupa, vom juca contra lui. Noi dorim să câştigăm, el doreşte să câştige. Este, la fel ca Gică, un învingător, nu îi place să piardă. Deci vom avea parte de momente interesante în acest sezon" spune proaspătul preşedinte al Viitorului. 
 
Gică Popescu a fost uimit şi el să descopere un alt Dan Petrescu în ultima perioadă. 
 
"Era la fel de coleric atunci când era tânăr pentru că acum şi-a înjurat jucătorii tot meciul la un amical ... Nu era aşa când era jucător.  Nu era aşa. Tot timpul a fost un învingător, Dan. vroia să câştige, făcea urât când pierdea, dar nu era aşa coleric. Probabil că l-au mai lăsat şi pe el nervii de la atâta stres. I-a albit şi părul" a declarat în exclusivitate la Telekom Sport, fostul căpitan al echipei naţionale.
 
Supercupa României se joacă sâmbătă, 6 iulie, în direct la Telekom Sport de la ora 20:00.
 

Afla mai multe despre: supercupa românieiviitorulcfr clujgheorghe popescudan petrescu 

viewscnt
Articole similare