Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu anunţă revoluţia. "Le-am zis conducătorilor să ţină 6.000 de euro - bani de amendă, la fiecare meci. O să fac ce vreau. Nu mai bag nici un jucător U21"

VIDEO | Dan Petrescu anunţă revoluţia. "Le-am zis conducătorilor să ţină 6.000 de euro - bani de amendă, la fiecare meci. O să fac ce vreau. Nu mai bag nici un jucător U21"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că este uluit de decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a aplica doar o amendă de 6.000 de euro celor de la FC Botoşani, pentru nerespectarea regulamentului, în duelul din Cupa României.

Moldovenii antrenaţi de Marius Croitoru n-au înregistrat pe foaia de joc a partidei cu CFR Cluj 6 jucători formaţi în România, ci doar 5, iar Dan Petrescu şi-ar fi dorit ca echipa sa să câştige partida la masa verde. În consecinţă, "Bursucul" a declarat că va face ce vrea, de acum încolo, deoarece regulamentele sunt făcute pentru a fi încălcate, se pare.

"În Cupa României, eu nu am fost acolo. Am fost suspendat. Influenţare mare de rezutlat, că Bordeianu a luat roşu în minutul 20. Prea repede, în opinia mea. După care echipa a jucat foarte bine. Merita victoria. Au revenit extraordinar după acea, la penalty-uri, ştiţi cum e, mereu se poate întâmplă orice. Meciul normal era câştigat de noi în orice ţară din lumea civilizată. Când adversarul recunoaşte că a pierdut pentru că a greşit. Noi... în România, meciul a fost dat "Amendă" sau nu ştiu ce dracului a fost. A fost dat lor. Ceva care pe mine mă uimeşte, sincer, nu am mai văzut aşa ceva. Au plătit 6.000 de euro. Le-am zis conducătorilor mei să ţină 6.000 de euro la fiecare meci, că o să fac ce vreau la meciuri. Nu o să bag nici un Under (sub 21), o să bag numai străini, că plătim 6.000 de euro. Asta e. S-a creat un precedent foarte urât cu această decizie. Asta nu înseamnaă că noi vrem să ne calificăm neapărat aşa, dar când şi adversarul recunoaşte că a greşit, notrmal trebuia să se ia doar o decizie şia ceea era să câştigăm meciul", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoarea partidei din campionat cu Viitorul Constanţa, de duminică.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare