Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, apel către suporteri înaintea meciului cu Craiova: "Avem nevoie de ei, mereu ne-au ajutat la partidele importante"

VIDEO | Dan Petrescu, apel către suporteri înaintea meciului cu Craiova: "Avem nevoie de ei, mereu ne-au ajutat la partidele importante"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - Universitatea Craiova este derby-ul etapei a 13-a din Liga I. Partida va fi sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

"A fost o pauză binevenită pentru noi, se strânseseră câteva meciuri jucate la rând, multe deplasări şi cred că a fost bine. Rămâne să vedem dacă şi la meci vom avea atitudinea de la antrenament pentru că toată săptămâna jucătorii s-au antrenat foarte bine.

Craiova e mult mai puternică datorită jucătorilor pe care i-a adus. Şi de când a venit Piţurcă i-a adus pe Măţel, Ivan, Kosic, încă un jucător pe care nu l-am văzut în campionatul românesc, de la Partizan Belgrad. Parcă sezonul trecut nu au fost aşa de puternici, mai ales că l-au pierdut pe Koljic cu accidentarea gravă. E clar că şi experienţa lui Piţurcă va fi importantă şi sunt convins că va fi un meci exact cum au fost toate cu Craiova, un meci pe muchie de cuţit, ori victorie la un gol, ori un rezultat de egalitate pentru că aşa au fost toate meciurile cu ei.

Mi-aş dori să vină fanii la meci, tot timpul când au venit la meciurile importante ne-au ajutat. Chiar i-aş ruga să vină la meci, e sâmbătă seara, duminică au liber şi aş vrea cât mai mulţi fani să vină" , a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare