Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, aşa cum nu l-am mai văzut vreodată. Antrenorul a făcut spectacol în Dubai. S-a dat drept gangster şi a cântat "Bella Ciao" într-un restaurant

VIDEO | Dan Petrescu, aşa cum nu l-am mai văzut vreodată. Antrenorul a făcut spectacol în Dubai. S-a dat drept gangster şi a cântat "Bella Ciao" într-un restaurant

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu profită din plin de momentele petrecute alături de familie, departe de România şi de fotbalul din Liga I.

Săptămâna trecută, Dan Petrescu a plecat în Dubai, unde a petrecut alături de familie în weekend-ul care tocmai a trecut. Antrenorul român şi cele trei fiice ale sale au sărbătorit-o pe Adriana Petrescu (n.r. soţia lui Dan Petrescu) la împlinirea vârstei de 44 de ani.

Dan Petrescu a făcut spectacol şi a fost surprins de fiica sa, Rebecca, în ipostaze inedite, la cârma unui yacht sau chiar cântând, într-un restaurant, "Bella Ciao", celebra melodie readusă la viaţă de serialul de mare succes, "La Casa de Papel". Imaginile cu antrenorul de 52 de ani au fost postate pe reţelele de socializare.

"Mă duc la familie, am spus că am nevoie de o pauză. De asta plec în Dubai, am familia acolo şi ne întâlnim pentru Crăciun, pentru Revelion. Apoi vom vedea ce va fi în continuare. Dacă erau chiar aşa multe oferte, poate acum eram acolo.

Mă voi gândi la începutul anului următor ce voi face. Au sunat foarte mulţi impresari, dar momentan sunt doar discuţii. Acesta a şi fost motivul pentru care am plecat de la CFR. Am spus de mai bine de o lună că am nevoie de o pauză, clubul şi jucătorii aveau nevoie şi ei de o schimbare" , a spus Dan Petrescu, săptămâna trecută, la plecarea din ţară.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare