Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, atac dur la Hagi: "Cei care vorbesc mânâncă ce mănâncă. Să o lase în pace pe CFR! "

VIDEO | Dan Petrescu, atac dur la Hagi: "Cei care vorbesc mânâncă ce mănâncă. Să o lase în pace pe CFR! "

CFR Cluj

Comentarii

Imediat după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, Dan Petrescu le-a răspuns celor care au criticat CFR-ul în ultima perioadă. Gheorghe Hagi a fost principala ţintă, după ce "Regele" criticase campioana cu două zile înaintea returului cu CFR.

"Această victorie arată că CFR Cluj este o campioană meritorie a României. Toţi cei care vorbesc despre CFR să se ducă să tacă din gură şi să vadă că adevarata campioană a României, pe teren este CFR Cluj, care a eliminat trei echipe mari în drumul ei spre Champions League. Toţi cei care vorbesc mănâncă ce mânâncă. Să o lase pe CFR în pace şi să îşi vadă de echipele lor. Să îşi vadă de echipele lor! " a declarat Dan Petrescu. 

După meciul dintre Viitorul şi FC Botoşani, Gheorghe Hagi îl criticase şi ironiase pe prietenul său, Dan Petrescu, pentru felul în care se plânge de arbitraje, dar şi că a fost nevoit să joace cu adversari dificili în preliminariile Champions League - Astana şi Maccabi Tel Aviv.
 
"Când trebuia să avem maximum de puncte şi nu avem, avem 4 puncte mai puţine, dar asta e. Vorbesc eu, poate am greşit. Şi dacă am greşit îmi cer scuze, dacă am deranjat pe cineva. Cred că pe Dan. Îl deranjez pe Dan. Nu, vreau să-l las pe Dan să-şi vadă de... e campioană sută la sută şi să nu cumva să deranjez ceva, că nu i-am dominat niciodată, n-am jucat niciodată bine, i-a dominat Târgovişte. Şi a jucat Târgovişte foarte bine cu ei, şi a fost echipa cea mai bună din campionat.
 
El cu cine joacă sunt cei mai buni, dar a uitat de noi, ăştia, care a jucat cu noi. A uitat de noi şi de alţii care au jucat fotbal cu ei şi ştiu. A jucat Astana bine (n.r. pufneşte în râs). V-aţi uitat la meciuri? Săracii... bani mulţi cheltuiţi de pomană. Contează bugetul? Contează ce joci, dar să nu se supere acum prietenul meu Dan, dar dacă se supără, îi trece. Că la noi putem să ne mai zicem câte una, dar cred eu că nu avem orgolii. Şi la el puţin mai mult respect faţă de echipele care se bat cu el acolo sus, că nu e frumos să ne ataci subtil pe noi, care am luptat cu tine acolo şi să ne discreditezi uşor, cu o declaraţie uşoară cu Târgovişte e singura echipă care m-a pus în dificultate de când sunt eu, de doi ani. (n.r. iar pufneşte ironic in râs) Da, dar ai câştigat 4-1. Cum ai câştigat atunci? Întrebare. Cum? Gol din offside la 2 metri, dar nu s-a văzut. 
 
Atunci o să schimb toată echipa când joc cu el şi-l bat, ca să nu zică el. Că şi aia care a zis-o că în 2 ani sunt singurul care schimb echipa toată. Măi, Dane, dar tu ai fost plecat, ai fost prin China, am uitat. Ai fost plecat şi ai uitat că noi am schimbat echipa şi în play-off, şi în Cupă, toată! Când tu erai prin China. Sau pe unde erai. Mai e un coleg de-al tău pe acolo care a făcut şi el ceva şi nu poţi să arunci lucruri care nu-s normale. Şi te-am bătut şi-n Supercupă cu 7 jucători schimbaţi. Uiţi. Ai început tu totul, dar mai sunt şi alţii care au început. Ţi-au murit lăudătorii”, a comentat Gică Hagi.
 

Afla mai multe despre: petrescuhagi 

viewscnt
Articole similare