Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, atac la UEFA după victoria cu Maccabi: "Ce e asta?" Care este supărarea antrenorului

VIDEO | Dan Petrescu, atac la UEFA după victoria cu Maccabi: "Ce e asta?"  Care este supărarea antrenorului

CFR Cluj

Comentarii

La fel ca şi Gică Hagi care a criticat în trecut sistemul ales de UEFA pentru repartizarea locurilor în cupele eruopene, Dan Petrescu a luat şi el poziţie în acest caz.

"Bursucul" a răbufnit în conferinţa de presă de după jocul în care echipa sa a bătut-o pe Maccabi. 
 
"Nu-mi place cum e făcută competiţia. Mă uit joacă Ajax, joacă în preliminarii. Ce e asta? AU jucat finala Champions şi ei sunt în preliminarii. Doamne fereşte! De ce nu sunt direct în grupe? Să respectăm şi noi ţările. Toate ţările merită o echipă în Champions League în  grupede aia se numeşte Champions League. Nu e normal ce se întâmplă. Noi trebuie să fim apreciaţi, românii. Ne batem ca nebunii un an, luam campioantul şi ne trezim din două în două zile în avioane, nu avem timp de nimic şi dacă ieşim, o luăm de la capăt. Nu e normal. Nici nu câştigăm bani, nici nimic. Trebuie să fim respectaţi să fim şi noi în grupe" a declarat Dan Petrescu miercuri seară. 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe