Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, bulversat de noile schimbări din arbitraj: "Nici eu nu mai ştiu când e henţ" Premiera bifată la Ploieşti

VIDEO | Dan Petrescu, bulversat de noile schimbări din arbitraj: "Nici eu nu mai ştiu când e henţ" Premiera bifată la Ploieşti

CFR Cluj

Comentarii

Duelul din Supercupă a fost primul din fotbalul românesc la care au intrat în vigoare noile reguli aprobate şi de International Board.

Astfel din acest sezon antrenorii pot primi la fel ca şi fotbaliştii avertismente din partea centralului. Petrescu a fost primul aflat într-o asemenea situaţie. Colţescu i-a arătat cartonaşul galben. Antrenorul CFR-ului spune că s-a pregătit înainte astfel încât modificările să nu îl ia prin surprindere. Rezultatul este însă altul. 
 
"Am avut o şedinţă cu un arbitru la Cluj. Mi s-a spus că din acest sezon întâi te avertizează, anul trecut întâi te avertiza  şi apoi te dădea afară. Acum te avertizează, după aia îţi dă galben şi am zis că măcar e bine, până la roşu mai e ceva. 39 22 Şi dacă te dă afară, nu mai e ca înainte, îţi dă roşu. Cu henţul ni s-a explicat vreo jumate de oră şi tot nu am înţeles când e henţ şi nu e henţ.Când mâna nu ştiu unde să fie, trebuie să nu fie intenţie. Sincer nici eu nu ştiu când mai henţ. Ar trebui un regulament mai clar. Să zică mâna e mână şi gata" s-a arătat dezamăgit Bursucul.  
 

Afla mai multe despre: cfr clujcartonaş galbenantrenorimodificare arbitraj,  

viewscnt
Articole similare