Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, cuvinte de laudă la adresa dinamoviştilor înaintea meciului direct: "Uhrin a făcut ceva magic. Dan Nistor este într-o formă extraordinară"

VIDEO | Dan Petrescu, cuvinte de laudă la adresa dinamoviştilor înaintea meciului direct: "Uhrin a făcut ceva magic. Dan Nistor este într-o formă extraordinară"

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti va întâlni pe CFR Cluj, duminică, în "Ştefan cel Mare", de la ora 19, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii 1 de fotbal. Antrenorul oaspeţilor, Dan Petrescu, speră ca jucătorii săi să treacă peste oboseala acumulată în Europa League şi să facă o figură frumoasă împotriva "câinilor". "Bursucul" a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor de duminică. Meciul este transmis de Telekom Sport 1, de la ora 19

CFR Cluj a reuşit o victorie extrem de importantă, joi, pe teren propriu, împotriva francezilor de la Rennes, scor 1-0 (0-0), în cea de-a patra etapă a Grupei E, iar oboseala acumulată îşi va pune, cu siguranţă, amprenta asupra jucătorilor care vor fi aruncaţi în luptă şi împotriva "câinilor". Mai ales că, după fiecare deplasare de Europa League, CFR Cluj a pierdut meciul de campionat ce a urmat.
 
"E greu să spui că vom fi proaspeţi, pentru că nu avem cum. Jucătorii noştri au toţi o vârstă şi e greu să se refacă în trei zile. Jucătorii lui Rennes sigur vor fi proaspeţi pentru că aproape toţi care au intrat cu noi în teren aveau 20, 21 de ani, 22, 23. E mai uşor să te refac. Pentru cei care au jucat joi seara, mai ales tot meciul, va fi greu să fie proaspeţi sau în formă maximă. Iar asta s-a resimţit cam în toate meciurile după Europa League, când am venit după deplasări şi am pierdut. Sperăm ca acum să nu se mai întâmple aşa", a declarat Dan Petrescu.
 
"Bursucul" a recunoscut că Dinamo este o formaţie complet diferită faţă de cea de sezoanele trecut, asta graţie tehnicianului ceh, Dusan Uhrin Jr., dar şi a căpitanului Dan Nistor, considerat unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1.
 
"Dinamo e altceva, nu mai e echipa care era la începutul sezonului sau anul trecut sau acum doi ani. Chiar că ceva magic a făcut Uhrin. În ultimele 5 meciuri jucate la ei acasă au câştigat. În Ştefan cel Mare arată altfel echipa. Am înţeles că s-a lucrat foarte mult la organizare, la disciplină şi la faze fixe şi forma extraordinară a lui Nistor, care în momentul de faţă e cel mai bun jucător de la Dinamo, cel mai bun pasator, cel mai bun marcator, mi se pare că e pe tot terenul, ne îngrijorează pe toţi. Dinamo nu mai e echipa care era şi nu era consistentă. Acum, în afară de meciul cu Craiova unde şi pe nişte erori de arbitraj a pierdut, a fost consistentă, a avut rezultate bune şi chiar arată bine Dinamo. Dacă îi laud, o să spuneţi că aşa fac eu dar Dinamo arată bine acum. Dacă nu e linişte financiară e greu să faci performanţă, suporterii lor sunt foarte numeroşi, foarte mulţi. Dacă e acum un meci în cupele europene pe Naţional Arena cred că se va umple stadionul. Au pretenţii şi e normal acest lucru pentru că tardiţia spune că Dinamo mereu a fost în faţă. Dar în ultimii ani nu s-a mai întâmplat şi presiunea a fost foarte mare pe conducători şi pe jucători. În momentul când vor avea bani mai mulţi sigur se vor bate la titlu dar eu cred că şi anul ăsta oricine ajunge în play off, dacă vă uitaţi la clasament atent, oricine poate să câştige campionatul. Dinamo inclusiv", a completat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare