Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu: "Dacă jucăm în play-off la fel ca până acum, e greu să ne bată cineva"

VIDEO | Dan Petrescu: "Dacă jucăm în play-off la fel ca până acum, e greu să ne bată cineva"

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat cu o victorie. Liderul din Liga I s-a impus în partida de la Ploieşti, scor 2-0, cu ultima clasată, Juventus Bucureşti, după golurile marcate de Omrani şi de Ioniţă.

"Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă care a jucat foarte bine, dar noi am avut multe ocazii şi cred că este o victorie meritată. Eu cred că am avut trei penalty-uri pe care nu le-am primit. Toată lumea spune că noi cerem penalty-uri, dar le merităm. Ar trebui să primim pentru ceea ce se întâmplă pe teren, au fost penalty-uri clare. Obiectivul nostru este să terminăm în primele trei echipe, să mergem în cupele europene, dar cu această înjumătăţire este greu. Trebuie să menţinem nivelul din campionat. Dacă vom juca la fel ca-n sezonul regulat, va fi foarte greu să ne bată cineva" , a declarat Dan Petrescu.

"Mă bucur foarte mult că am marcat, aveam nevoie să simt gustul golului şi în acest an. Îi mulţumesc foarte mult lui Culio, m-a lăsat să bat penalty-ul. Glumind puţin, am câţiva prieteni pe la Juventus, am încercat să-i ajut în ambele meciuri, şi cu Astra, şi cu CFR Cluj, când am ratat cele două penalty-uri. Ne bucurăm pentru această victorie, dar clasamentul este strâns şi nu avem voie să facem paşi greşiţi. Nu mă aşteptam ca Iaşi să intre în play-off, Dinamo ar fi trebuit doar să nu piardă în deplasarea de la Giurgiu" , a spus Alexandru Ioniţă.
 
"Ştiam că urmează un meci greu, ştiam că ei vor juca doar pe contraatac. La pauză, domnul Petrescu ne-a spus să avem răbdare, să nu ne stresăm, pentru că noi suntem pe primul loc, iar golul va veni până la urmă. A fost un teren foarte greu, terenul era îngheţat, dar acum e bine că am câştigat, vom avea un drum lung, ne vom recupera şi vom începe să ne pregătim pentru primul meci de play-off. Era bine dacă prindea şi Dinamo play-off-ul, am fi avut nevoie de ei în play-off. Erau meciuri frumoase, o echipă cu jucători buni, o echipă cu istorie. Noi respectăm toate echipele din play-off şi ştim că ne aşteaptă zece finale" , a declarat Mario Camora.
 

Afla mai multe despre: dan petrescualexandru ionitacfr clujmario camora 

viewscnt
Articole similare