Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, declaraţie monumentală! Motivul halucinant pentru care meciul cu Clinceni e cel mai greu din 2019: "Mi-e frică!"

VIDEO | Dan Petrescu, declaraţie monumentală! Motivul halucinant pentru care meciul cu Clinceni e cel mai greu din 2019: "Mi-e frică!"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, se aşteaptă ca partida cu nou-promovata Academica Clinceni - penultima în Liga 1 înaintea meciului - să fie cea mai grea din acest an calendaristic.

Cu toate că ardelenii au întâlnit echipe precum Celtic Glasgow, Slavia Praga, Lazio sau Rennes în 2019, Dan Petrescu este de părere că Academica Clinceni este cel mai de temut adversar.

Unul dintre motivele pentru care Dan Petrescu se aşteaptă la un meci teribil este faptul că PSG, FC Barcelona şi Bayern Munchen, toate campioane en titre, au pierdut în acest sfârşit de săptămână.

CFR Cluj - Academica Clinceni, 20:30, Telekom Sport 1

"Presiunea e mereu maximă la noi, indiferent cu cine jucăm trebuie să câştigăm. Academica nu are nicio presiune, vin să joace meciul lor. Sigur vor avea o primă foarte bună pentru că joacă cu campioana.

Azi campioana Spaniei a pierdut cu 3-1 împotriva ultimei clasate. Bayern, campioana Germaniei, a pierdut cu Frankfurt, iar campioana Franţei a pierdut cu Dijon, care e o echipă de mijlocul clasamentului.

Mie îmi era frică indiferent ce făceau alea azi. Meciul acesta va fi cel mai greu, în opinia mea, din acest an", a declarat Dan Petrescu, înaintea meciului din Gruia.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare