Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, despre penalty-ul primit de CFR cu Dinamo: ”E o fază care trebuie studiată”. Ce i-a spus Cestor despre fault

VIDEO | Dan Petrescu, despre penalty-ul primit de CFR cu Dinamo: ”E o fază care trebuie studiată”. Ce i-a spus Cestor despre fault

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 în faţa lui Dinamo dintr-un penalty acordat mult prea uşor de Andrei Chivulete. Dan Petrescu s-a ferit să dea un verdict clar, dar spune că şi CFR Cluj a suferit din cauza erorilor de arbitraj.

CFR Cluj a reuşit să câştige cu Dinamo cu ajutorul unui penalty aspru contestat de oaspeţi. În minutul 80, la o centrare din lovitură liberă, Cestor a căzut şi a acuzat că a fost lovit cu piciorul în cap. Andrei Chivulete a arătat punctul cu var, însă dinamoviştii au criticat dur decizia.

Dan Petrescu, cel care s-a plâns în repetate ori de calitatea arbitrajelor, spune că Cestor i-a mărturisit că a fost lovit în cap:



”Mie mi-a zis Cestor că a primit un picior în cap şi l-a durut capul, şi a stat jos. E o fază care trebuie studiată. Dacă era VAR, poate se dădea, poate nu se dădea. Noi am avut până acum multe. Nu am cerut să se excludă niciun arbitru care a greşit. Am avut trei penalty-uri pentru noi şi nu au fost date şi nu am cerut excluderea”, a declarat Dan Petrescu.

Faza în care CFR Cluj a primit penalty:

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare