Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, dezamăgit de prestaţia echipei sale în meciul cu FCSB. "Nici nu mai dorm. N-am înţeles nimic. Am fost sub nivel"

VIDEO | Dan Petrescu, dezamăgit de prestaţia echipei sale în meciul cu FCSB. "Nici nu mai dorm. N-am înţeles nimic. Am fost sub nivel"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj s-a impus, duminică seara, pe teren propriu, în faţa celor de la FCSB, scor 1-0 (1-0), în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1 şi a luat un avans de şapte puncte faţă de FCSB. Chiar dacă a pus o mână pe titlu şi în acest sezon, Dan Petrescu nu este mulţumit de evoluţia echipei sale şi încearcă să tragă un semnal de alarmă înainte să fie prea târziu.

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB, însă nu a făcut-o într-un mod convingător. A demonstrat că este formaţia mai matură, mai pragmatică, dar şi mai norocoasă. Doar gafa lui Ovidiu Popescu, care şi-a băgat mingea în propria poartă, a făcut ca cele trei puncte să rămână în Gruia. În schimb, FCSB a avut câteva ocazii foarte bune de a egala şi chiar de a întoarce soarta partide, dacă între buturile clujenilor nu se afla un portar de excepţie, Giedrius Arlauskis.

"Rezultatul, singurul lucru pozitiv. Sunt nemulţumit de mine şi de toţi jucătorii. Cred că meciul cu Gaz Metan în care am jucat ca Barcelona ne-a păcălit pe toţi. Dacă nu era Arlauskis, pierdeam cu 5-2 sau 5-3. Mă îngrijorează asta, de când sunt eu aici, nu ne cream ocazii, dar nici FCSB nu avea. Astăzi am fost sub nivel şi cred că FCSB a fost mai proaspătă. Dacă jucăm aşa, nu terminăm în primele trei, nu avem nicio şansă! Nici nu dorm la noapte!

N-am înţeles nimic, de când sunt aici, n-am văzut echipa jucând atât de prost. N-am reuşit să-i fac să înţeleagă ce important e meciul ăsta. Nu avem program încărcat, dar acum depinde de mine şi de jucători. Trebuie să analizăm foarte bine, pentru că sunt foarte îngrijorat. Eu n-am crezut că putem juca aşa. Doar cei care au intrat mi-au plăcut. Eram convins pe final că luăm gol. Dacă suntem realişti şi corecţi, un egal era meritat. E prima dată de când sunt eu la FCSB când ei meritau mai mult. La meciul cu Mediaş toţi au alergat foarte  bine. Poate a fost şi presiunea şi tracul, dar această pauză nu ne-a făcut bine", a declarat Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.

Etapa următoare, CFR Cluj joacă pe terenul celor de la FC Botoşani, sâmbătă, 20 iunie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare