Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu dezvăluie secretul victoriei CFR-ului: "Altfel nu am fi reuşit" Cum a regândit tactica echipei sale în absenţa lui Ţucudean

VIDEO | Dan Petrescu dezvăluie secretul victoriei CFR-ului: "Altfel nu am fi reuşit" Cum a regândit tactica echipei sale în absenţa lui Ţucudean

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului consideră că fanii au împins campioana spre victorie în meciul împotriva Viitorului. Petrescu nu uită nici intervenţia lui Manea care a salvat un gol al adversarilor când gazdele erau conduse.

Dan Petrescu a tremurat serios pentru o victorie care menţine CFR-ul la cinci puncte în faţa rivalei FCSB. 
 
"Emoţiile au fost mari, toată lumea ştia că Viitorul este o echipă care joacă fotbal, sincer era nemeritat că a fost 1-0 după prima repriză, pentru că ei au ajuns o dată la poartă, dacă marcau însă pentru 2-0 nu cred că mai scoteam nici măcar un egal. Manea consider că a reuşit un gol cu acea intervenţie. Băieţii au arătat caracter, spirit, nu am rezolvat nimic însă, primul meci care urmează e cu Astra e foarte greu joacă bine împotriva noastră" a spus antrenorul campioanei la finalul jocului. 
 
Accidentarea lui Ţucudean i-a dat complet planurile peste cap lui Petrescu.
 
"A fost o lovitură pentru mine că s-a accidentat cel mai bun jucător din România, lucrasem fazele fixe pentru acest meci. După această situaţie a trebuit să stăm şase ore la stadion să refacem schemele fără el" a dezvăluit Petrescu. 
 
Dan Petrescu a explicat şi gestul de după fluierul final când a avut un "mesaj" special pentru un fan. 
 
"Era un prieten de-al meu prin tribună care îmi dădea tactica, în rest publicul a fost alături de noi, ne-a ajutat foarte mult, a contat pentru că nu ştiu dacă am fi câştigat fără contribuţia lor. Vreau să rămânem concentraţi, mai sunt trei meciuri până la final, mă interesează în primul rând ce facem noi, trebuiesă fim atenţi la partidele pe acre le jucăm, nu la adversari" a încheiat antrenorul CFR-ului. 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescutitluastramaneaviitorul 

viewscnt
Articole similare