Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, entuziasmat de transferul lui Răzvan Marin: "Ăsta e următorul pas pentru el, dacă l-a luat Ajax cu 12 milioane!" Plecăciune a "Bursucului" în faţa lui Hagi

VIDEO | Dan Petrescu, entuziasmat de transferul lui Răzvan Marin: "Ăsta e următorul pas pentru el, dacă l-a luat Ajax cu 12 milioane!" Plecăciune a "Bursucului" în faţa lui Hagi

Superliga

Comentarii

Ajax a oficializat transferul lui Răzvan Marin, de la Standard Liege, pentru 12 milioane de euro, iar mijlocaşul va ajunge la Amsterdam la finalul acestui sezon.

Dan Petrescu spune că suma plătită de Ajax pentru Marin arată clar că mijlocaşul e văzut drept un viitor titular şi tehnicianul CFR-ului îi prevede un viitor mare mijlocaşului: "Următorul pas pentru el e Real Madrid sau Barcelona!"

"Bursucul" a ţinut să evidenţieze şi importanţa lui Hagi în ascensiunea lui Răzvan Marin, precizând că fără proiectul Regelui de la Constanţa fotbalul românesc ar fi avut mult de suferit în acest moment.

"Nu cred că plăteau 12 milioane de euro să îl ia să fie rezervă. Sunt convins că îl vor băga, acum depinde de el cum va juca. Din ce am înţeles, că eu nu îl cunosc aşa de bine, nu am avut şansa să-l cunosc, nici nu l-am văzut aşa de bine, din ce am înţeles este un băiat foarte serios, ceea ce este cel mai important.

Stilul de joc al lui Ajax e perfect pentru el, 4-3-3 foarte ofensiv şi el se pliază pe acest joc. Principalul merit este al lui Hagi pentru transferul lui Răzvan Marin. Şi la ce avem la echipa naţională acum, şi la echipa de tineret, sincer nu ştiu unde era România în momentul ăsta dacă Hagi nu făcea academia Viitorul.

La meciul cu Craiova, de ieri, îi părea rău că a lăsat pe nu ştiu cine în tribună. Are deja două echipe, ceea ce în momentul de faţă poate numai Steaua are două echipe la fel de valoroase.

Când pleci de la Standard la Ajax pe 12 milioane, următorul pas sperăm la Barcelona, la Real. Totul va depinde de el. Nu vedeţi că jucătorii lui Ajax niciodată nu pleacă la echipe mici? Tot timpul pleacă la echipe mari
", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: razvan marindan petrescuhagi 

viewscnt
Articole similare