Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu îi atrage atenţia lui Contra după remiza cu Sepsi: "Trebuie să îl convoci" Ce îi transmite "Bursucul" lui Gică Hagi

VIDEO | Dan Petrescu îi atrage atenţia lui Contra după remiza cu Sepsi: "Trebuie să îl convoci" Ce îi transmite "Bursucul" lui Gică Hagi

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul campioanei României l-a lăudat pe Adrian Păun pentru prestaţia lui din meciul cu Sepsi şi îl propune şi la naţională pentru dubla cu Spania şi Malta, de luna viitoare.

Păun nu a bifat niciun minut până acum în tricoul primei reprezentative. 
 
"Păun joacă foarte bine şi nu vreau să vorbesc prea mult, dar selecţionerul ar trebui să aibă ochi şi pentru Adi Păun. El în campionat a fost mereu cel mai bun jucător, e căpitanul echipei, şi când a intrat în Europa, cum a făcut-o şi la Celtic, ne-a ajutat foarte mult. E posibil să înceapă şi marţi" l-a lăudat Dan Petrescu pe fotbalistul său.  
 
CFRul atacă a patra calificare în grupele Ligii Campionilor în dubla din play-off-ul competiţiei contra campioanei Cehiei, Slavia Praga. Prima manşă se joacă la Cluj, marţi seară. 
 
"Suntem conştienţi de valoarea Slaviei Praga. Acum, când o să zic că sunt mai buni ca noi, o să zică toţi că nu am dreptate, dar clar că valoarea lor e peste a noastră. Dar, cum aţi văzut, trei meciuri în Champions League eu zic că ne-am autodepăşit cu toţii, am eliminat echipe mai valoroase, cu buget mai mare, cu jucători mai buni. Trebuie să mai facem încă o dată acest lucru ca să ajungem în grupe. Dar mi se pare incredibil că trebuie să câştigi opt meciuri, să treci de patru echipe, ca o echipă din România să ajungă în grupele Champions League. Mi se pare cam exagerat şi ar trebui revizuită această fază, pentru că nu mi se pare normal" a comentat tehnicianul campioanei. 
 
La interviul de după meciul din Ardeal. Dan Petrescu nu a uitat să îi transmită un mesaj şi lui Gică Hagi după ce Regele a dezvăluit interesul clujenilor pentru Ciobanu. 
 
"Dacă nu vrem jucători de la el e supărat, dacă vrem nu e bine. De ce trebuie să vorbim prin cadrul televiziunilor? Are telefonul meu, mă sună, orice vrea oricând îi stau la dispoziţie. Când sună el, imediat răspund. E normal, el e Regele în opinia mea" a fost reacţia lui Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescupaunslavia pragachampions leagueslavia praga 

viewscnt
Articole similare