Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu îl dă de gol pe George Ţucudean: "Dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca"

VIDEO | Dan Petrescu îl dă de gol pe George Ţucudean: "Dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, Dan Petrescu (51 de ani), acum la Guizhou Hengfeng, a dezvăluit că are informaţii că George Ţucudean îşi doreşte să continue la campioana României. Totuşi, în cazul

La 27 de ani, Ţucudean traversează cea mai bună perioadă a carierei. Transferat în urmă cu un an de la Viitorul, pentru 450.000 de euro, Ţucudean a ajuns să valoreze trei milioane de euro, potrivit Transfermarkt.de. El este golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri, la egalitate cu Alexandru Mitriţă, şi pare să-şi fi asigurat postul de titular şi la echipa naţională, acolo unde a fost om de bază în Liga Naţiunilor.

"Dacă nu va fi ofertă, ce să facă? Din câte am înţeles, George nu vrea să plece de la CFR, este fericit. La fel ca şi mine, dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca şi clubul îl va lăsa să plece", a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre China.

Experimentatul tehnician a făcut o comparaţie între Ţucudean şi atacantul FCSB-ului Dennis Man.

"Joacă pe posturi diferite şi au roluri diferite în echipă, amândoi sunt foarte valoroşi, dar cred că anul trecut Ţucudean, nu că am fost eu antrenor la CFR Cluj, a avut un an mai consistent, a jucat bine tot anul. Cred că Dennis Man, în cea de-a doua parte nu a fost aşa de consistent şi nu a avut realizări spectaculoase", a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a plecat miercuri spre China pentru a-şi lămuri situaţia cu Guizhou Hengfeng. Petrescu a preluat-o pe Guizhou vara trecută. La acea vreme, echipa se afla pe ultimul loc în clasamentul campionatului chinez, cu patru puncte adunate în 11 etape, cu cinci mai puţine decât penultima clasată, Dalian Yifang. Cu Petrescu pe bancă, echipa chineză a mai obţinut 20 de puncte în cele 19 etape rămase de disputat, dar tot pe ultimul loc a încheiat campionatul.

Afla mai multe despre: petrescutucudeanman 

viewscnt
Articole similare