Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu, îngrijorat înaintea partidei cu FC Hermannstadt, din Liga l: "Sper să găsim jucători valizi"

VIDEO | Dan Petrescu, îngrijorat înaintea partidei cu FC Hermannstadt, din Liga l: "Sper să găsim jucători valizi"

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR Cluj evoluază sâmbătă, de la ora 21, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, împotriva celor de la FC Hermannstadt, într-o partidă din etapa a V-a a Ligii l de fotbal. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, este neaşteptată de îngrijorat înainte de acest duel.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, nu ştie exact pe jucători se poate baza la partida cu  FC Hermannstadt, sâmbătă, în etapă de campionat. O parte dintre titulari acuză oboseală, dar şi o dorinţă de conservare înaintea returului de la mijlocul săptămânii, cu Celtic Glasgow, din turul lll al preliminariilor Ligii Campionatului. În acelaşi timp, Dan Petrescu a lăudat forma foarte bună pe care o traversează sibienii şi a declarat că este cel mai greu meci al campionatului, de până acum.

“Sperăm să găsim 10 jucători şi alţi 3, în total 13, care să intre şi să facă faţă acestui meci. Lotul lui Hermannstadt este un lot valoros şi sunt 100% sigur că se va bate pentru intrarea în play-off. Uitându-mă la lot şi la cum au jucat cu FC Viitorul, CSU Craiova şi FCSB, Sibiul arată cel mai bine ca şi lot de jucători. Să vedem dacă putem face faţă la meciul acesta. Şi noi avem jucători foarte buni, care au arătat că pot să câştige, dar acum a fost prea aproape meciul acesta cu Celtic. Cred că este cel mai greu meci, în afară de primul, cu Iaşi, care este mereu greu. Acesta este cel mai greu meci din campionat pe care l-am avut până acum", a spus Dan Petrescu.

De asemenea, Dan Petrescu a recunoscut că echipa din Sibiu le-a dat mari bătăi de cap în perioada de "mercato", acolo unde au ofertat aceiaşi jucători. 

"Au luat jucători pe care şi eu îi doream, la un moment dat. L-au luat pe Jo de la Iaşi. A fost în discuţii cu noi, la un moment dat. Un brazilian foarte bun. Au luat de la Mediaş doi jucători interesanţi şi pentru noi. Poate vârsta ne-a făcut să nu-i luăm. Aici mă gândesc la Caiado, care are 32 de ani şi poate să joace extremă dreaptă, stânga şi al doilea vârf. Chiar am fost aproape să îi aleg, pe Rondon şi Aurelio. Şi Yazalde, un jucător foarte bun. Mă cam sperie lotul lor puternic", a completat Petrescu.

La conducerea celor de la Hermannstadt se află doi oameni care au scris istorie la CFR Cluj, Iuliu Mureşan - director executiv  şi Răzvan Zamfir - directorul de scouting, pe care Dan Petrescu i-a lăudat pentru profesionalismul lor.

"Domnul Mureşan a fost foarte mulţi ani aici, la CFR Cluj. Toată lumea îl respectă. Şi Răzvan Zamfir este acolo. Când mă uit la lot, se vede că este mâna lor şi ce lot puternic au reuşit să facă! Tot timpul au achiziţionat jucători buni. Şi la CFR, când au fost, au ales mereu jucători buni, chiar şi când erau în insolvenţă. Să o ţineţi minte pe asta! Dacă nu o să fie Sibiul în play-off, poate nu mă pricep eu la fotbal prea bine, sută la sută se vor bate până în ultima etapă, dacă vor rămâne aceşti conducători şi acelaşi antrenor", a conchis Petrescu.

În clasament, CFR Cluj se află pe locul 4, cu 10 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe locul 10, cu 3 puncte.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare